torek, 10. september 2019

Za sestrici

Moja volja do ustvarjanja je nekam pobegnila... Danes sta na vrsti malo bolj nagajivi in igrivi otroški voščilnici s palčki . Namenjeni sta sestricama -  Juliji za rojstvo in Neži za 1 leto. Šjori sta narazen malo manj kot leto dni :). Objava pa je kar nekaj časa čakala na pol napisana da pride do vas :(.


Za novorojenko Julijo sem naredila rdeče palčke, ki se igrajo v travi. Na dve travni bilki sem obesila voščilo na vrvici in na njega posadila palčka. Še perilo na vrvici z imenom in drugi palček ki pelje cel kup cvetja mamici :).

Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca septembra
Brown sugar #293- ang

Neža pa je prejela frajerja v roza, ki se z balončkom številka 1 sprehaja po travniku. Travne bilke so se spletle in prepletle v napis vse najboljše, da palček ni pohodil čudovitih cvetlic :).


Izzivi:
Crafty sentiments - die and/orpunch
Lil patch of crafty friends #113 - ang
TTCRD - ang

Na koncu se moram malo pohvaliti. V nedeljo smo bile z ekipo PPO PGD Ivanje selo na drugem tekmovanju prvih posredovalcev v Preddvoru. Bile smo druge izmed 16-ih ekip. Naša občina je tako odšla domov s prvim (ekipa PPO PGD Cerknica) in drugim mestom :)! Očitno res znamo "vrniti utrip", kot nam piše na majicah ;).



Hvala organizatorjem za super izpeljano tekmovanje, kljub slabemu vremenu in seveda tudi sotekmovalkama Alji in Katji, ter našemu spremljevalcu Žanu, ki je celotno "zgodbo" fotografiral :). Utrinek iz tekmovanja pa si lahko ogledate tudi tukaj na 24 ur.

iz desne proti levi: Katja, Alja in jaz :).
Z ekipo PGD Cerknica (zadaj levo Tjaša, Alja, jaz, spredaj levo Matic, Eva in Katja).
Hvala, ker ste se prebile čez objavo.

pa pa
Ne-Ja

8 komentarjev:

  1. Very cute gnomes! Thanks for joining us and good luck with with your entry!
    Hugs, Joy
    Joyfully Stamps
    Lil Patch of Crafty Friends, Owner/Coordinator

    OdgovoriIzbriši
  2. oo, čestitke, to je res pomembno znanje in da ste tako dobri v tem, vsaka čast!
    in zelo ljubki škratki po voščilnicah, krasni sceni. zanimivo, kako sta sestrici skupaj, moja sestrična ima tudi tako, kar zalogaj!
    mislim, da se ti je volja do ustvarjanja že povrnila, saj si srečna izžrebanka pri tini!! juhej, čestitke <3.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudoviti voščilnici. Tako igrivi in veseli.
    Čestitke za odlične uvrstitve na tekmovanju.
    In naj ti še tukaj enkrat čestitam za srečo pri žrebu Najlepšega para. Zelo sem vesela, da si nagrajenka prav ti... sem si rekla, da se dobrota vedno nekje vrne... :) Bravo! Sedaj pa verjamem, da se ti bo volja po ustvarjanju sama po sebi vrnila, ko boš prejela to fantastično nagrado.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Jerneja, čestitke za dosežek!!!! ...in poklon za tako lepi, veseli in navihani voščilnici. Naj tvoja muza kar malo počiva, če to potrebuje...me te potrpežljivo čakamo ;-).

    OdgovoriIzbriši
  5. Najprej še čstitke za srečen žreb pri Tini:)! Pa tudi za gasilsko tekmovanje! Voščilnici sta pa res prav prisrčni, živahni, takšni kot se spodobi za mali deklici:)!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, čestitke za tak dosežek.
    Palčki so pa super kjut.

    OdgovoriIzbriši
  7. Oooo tudi gasilka si - žongliranje s časom ti gre resnično dobro od rok, mislim da tudi zato, ker toliko ustvarjalnih trenutkov deliš s tvojo pikico :-)
    Čestitke za žreb in tudi za obe nadvse prikupni voščilnici. Zelo, zelo sta mi všeč, Majda

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).