torek, 14. maj 2019

Ajdin sveti krst

Tale voščilnica je že kar nekaj časa pri malčici, danes pa jo pokažem tudi vam. Ker moja draga sestrična ne mara kičastih zadev je tudi krstna voščilnica za nečakinjo v osnovi preporosta tresočka s svečko. 



Naročnica jo je že imela v roki, ko so drugi ugotovili da sem narobe prilepila ime - nobena od naju tega ni opazila :(. Popravek v Ajdo spodaj.


Osnova svečke je najmanjši pravokotin s šivi od Najlepšega para, ki sem ga s prirezala z enim od krogov s šivi. Za plamen sem uporabila kar novoletni okrasek (darilo pri nakupu).


Za tresoč "element" sem uporabila zvezdice iz šablone Njalepšega para, v ozadju pa so zvezdice samo zarezane in delno odstranjene.


Še tekst in kuverta, pa je šla voščilnica na pot k mali Ajdi :).

Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca maja (pravokotnik in krog s šivi, obesek, zvezdnato nebo, mini ABC)
Lil patch of crafty friends #105 - ang
TTCRD  -ang
Avenue 613 #221-anything goes, optional shaker card
Crafting from the heart #243  -ang

pa pa
Ne-Ja

5 komentarjev:

  1. Dobro si se znašla s svečko in plamenom :) Tudi sama nisem takoj opazila, da je ime narobe napisano :) Fajn, da se je dalo popraviti. Krasna čestitka za malo Ajdo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Včasih se zgodi tudi takšen pripetljaj,kot se je pri tej voščilnici.Še dobro,da se je dalo popraviti in vse je bilo tako,kot mora bit.
    Manj je več še kako drži in ti si pri tej voščilki dokazala,da ti to ne dela nobenih težav.Zelo všečna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepa in zelo nežna krstna voščilnica brez odvečnega okrasja. Všeč mi je tudi barvna kombinacija. Super si se znašla s plamenom sveče. Zgleda kot original. :-) Glede na to, kako majhne so črke, jih ni težko zamešati. Dobro, da se je dalo popraviti.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepa in nežna krstna voščilnica. Meni je takoj padlo v oči narobe napisano ime, a sem spodaj tudi takoj videla, da si popravila. Še dobro, da se je dalo. Čudovita je. Všeč so mi drobne zvezdice za tresoče elemente in super domiselno narejena svečka.

    OdgovoriIzbriši
  5. Beautiful shaked card and love the candle and all the little stars.Thank you for joining us at 613 Avenue Create
    Carol DT x

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).