petek, 06. julij 2018

Metulj za metuljčico

Ta teden je praznovala prav posebna oseba, ki jo blog svet pozna pod vzdevkom Metuljčica :).  Naredila sem bakrenega embossiranega metulja na eko osnovi in doma narejenim papirjem.


Poln obris metulja je izrezan iz podlage, nato pa sem mu po robovih do šiva dodala embossing prah. Zgornji metulj pa je izrezan iz pavza papirja in objestransko embossiran. Tako sem dobila zanimiv efekt večplastnosti oz metulja v letu.


V osnovo so tudi zarezane vijuge, ki so v kompletu z metuljem, vendar sem nenatančno embossirala pikice in srčke, tako da sem napako pokrila s polperlami v treh odtenkih. Napis je tudi bakreno embossiran, izrezan pa iz ostankov ;).V notranjosti se embossiranje ponovi na okvirju katerem sem dodala manjše metulje in Marinin napis. Vse uporabljene šablone so od Najlepšega para zato lepim voščilnico v galerijo meseca julija.

Darja vse naj, naj še virtualno :)!

Izzivi:
Bizzy becs store -july ATG
Scrapbook stamp society #144-ang option-use dies
Sunny day crafting #26 - any animal on project

Lep vikend vsem!

Ne-Ja

16 komentarjev:

 1. Beautiful card!Thank you for joining us at ScrapbookStampSociety Challenge.Good luck and hope to see you again.Gr.Kaija DT-member

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako si se potrudila za našo Metuljčico, še posebno mi je všeč metulj v letu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Naša Metuljčica bo ob vseh prejetih metuljih veselo letela od enega ustvarjalnega bloga do drugega. Tvoji so zelo lepi in zaradi barve dragoceni.

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepo si to izdelala za našo Metuljčico in prav eleganten je ta metulj.

  OdgovoriIzbriši
 5. Še preden sem prebrala za koga je bila narejena, sem pomislila na Metuljčico - tako zelo lepo si ji polepšala rojstni dan in izbira barv - popolna!
  Ti pošiljam en velik objemček na daljavo in se zahvaljujem za srce božajoč komentar, ki je pustil sledi na mojem blogu, hvala iz srca Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. Metulj v letu je fantastičen. Lepo si se potrudila za našo Metuljčico. Z doma narejenim papirjem si dodala še piko na i popolnemu izdelku. :-) Lepo si se potrudila tudi v notranjosti voščilnice.

  OdgovoriIzbriši
 7. Popolna voščilnica za našo Metuljčico.Metulj izpade prav posebno.

  OdgovoriIzbriši
 8. Draga Jerneja. Danes je dan ko mi je končno uspelo sesti za računalnik in se zahvaliti za čudovite voščilnice. Ta metulj je res fantastičen in mi je polepšal rojstnodnevni dan. Iz srca ti hvala, da si se spomnila name. Želim ti eno krasno poletje.

  OdgovoriIzbriši
 9. Čudovita je in metulj se tako lepo blešči. Ozadje je tipi topi, metuljev let pa si krasno ponazorila.

  OdgovoriIzbriši
 10. So Cute! Thanks for sharing with us at Sunny Day Crafting.
  I have a new scrapbooking challenge blog if you are also a scrapbooker. Would love you to link up your layouts! Bimini Moose Scrapbook Challenges
  Janis
  Pause Dream Enjoy

  OdgovoriIzbriši
 11. Prekrasna voščilnica. Tako zelo všeč mi je svetleč metulj in vsi ostali detajli.

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovito lepa za krasno punco...embosirani metulj me je pa čisto navdušil!

  OdgovoriIzbriši
 13. Krasna je! Pohvala na tem mestu za vse ostalo ustvarjanje!
  lp

  OdgovoriIzbriši
 14. beautiful Ne-ja
  Thanks for join us at
  {ScrapbookStampSociety DT Member}
  Hope to see you again and goodluck

  Greetings Karin DT Coördinator

  OdgovoriIzbriši
 15. Beautiful card, lovely embossing on your butterfly and sentitments. Thank you for joining us this month at Bizzy Becs for our anything goes challenge.

  OdgovoriIzbriši
 16. Lovely card, beautiful soft colours Thanks for sharing with us at Bizzy Becs, we hope you will join us again soon. Meighan DT

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).