ponedeljek, 21. maj 2018

Zabava presenečenja in 300-ta objava :)

Končno vam lahko pokažem in z veseljem povem, da je naša zabava presenečenja v vrtcu uspela maksimalno. Vzgojiteljici in otroci so bili res presenečeni, saj je do zadnje minute vse bilo  "vojna tajna" :P. 


Vabila so dobili en teden prej. V Hoferju so delili luštna kazala, tako da je ideja takoj padala. Zahvaliti se moram prodajalkam, ki so prijazno dovolila da jih lahko vzamem malo več - je le 19 otrok in 2 vzgojiteljici, pa še kakšnega za probo...


Pikapolonice (otroci so v skupini pikapolonice) so narejene v origami tehniki, navodil pa najdete tukaj in tukaj. Napis Hofer sem prekrila z imeni vzgojiteljic in otrok, tako da je vsak dobil poimensko npr. Radi imamo Mijo. Potem pa je na eni strani vabilo na drugi pa misel in pikapolonica, ki bo služilo za kazalo in hkrati spomin. Žal sem uspela fotografirati samo enega, ker so prej odšla iz rok.


Za okrasitev sem uporabila še plastični šabloni Najlepšega para (Metulji in zvezde, Sneg), ki sta senčeni z rumeno blazinico. Zato kazala lepim v galerijo meseca maja.
Na željo vzgojiteljic, smo pripravili "nekaj" za otroke. S pomočjo naše koordiantorke Ane, režiserke Biljane in glasbene mojstrice Viline smo izpeljali predstavo Volk in sedem (+ 3/4) kozličkov :).


  
Ker pa smo želeli otroke tudi zaposliti in jih pogostiti je igrici sledila še delavnica v dveh delih. V prvem so si vsi naredili maske za oči na palčki - otroci  maske kozličkov, vzgojiteljici pa ena masko mame koze in druga masko strašnega volka...





Osnove smo jim pripravili starši, naloga otrok pa je bilo barvanje in seveda igranje z njimi. Vzgojiteljici sta dobili samo predloge (volk, mama koza) in material, narediti pa sta si jih morali popolnoma sami. Če katera želi še osnovo za kozlička pa ji dam na mail.



Drugi del pa je bila zabavna malica. Pripravili smo jim sadje in par osnutkov živalic iz sadja, sami pa so potem delali metuljčke, ježke, želvice, gosenice...


Prilagam še delček maila, ki ga je posredovala vzgojiteljica Andreja: "Skratka, sreda je bila za otroke res nekaj posebnega. Menim, da je ne bodo nikoli pozabili. Ravno tako je ne bova pozabili tudi midve z Mihaelo, saj ste tudi naju zelo presenetili. Še enkrat bi se rada vsem skupaj zahvalila za vaš trud, vašo pripravljenost in nenazadnje za vas čas, ki ste si ga vzeli za naše male bistre glavce. :) HVALA!" Mislim, da te besede povedo vse :).


Hvala ker ste se prebile čez kilometrsko objavo. Starši smo neizmerno uživali, otroci pa še bolj :)! Fotografije s prizori igre sem si sposodila pri Rebeki, ostale pa so moje.

Izzzivi:
Crafting from the heart #207 - atg
Lil patch of crafty friends #82 - atg
Alphabet challenge - D for dots
Aud sentiments #203 cute + sentiment

pa pa
Ne-Ja

P.S.: tole je moja 300-ta objava, zato v kratkem pripravim še presenečenje za vas :)

12 komentarjev:

  1. fantastična objava, toliko truda in srčnosti, vsaka čast! in glavno, da ste vsi neizmerno uživali pri tem, vse pohvale!

    OdgovoriIzbriši
  2. Iii kako luštno presenečenje, to bo otrokom zagotovo ostalo v spominu...:) upam, da je volk pustil pri miru tistega kozlička s +3/4 :)).

    OdgovoriIzbriši
  3. uauu čudoviti ideja, izvedba in kar je najlepše, veselje malčkov - neprecenljivo...

    OdgovoriIzbriši
  4. Uuuuuu, kako super ste tole nagruntali! To, da vam je uspelo vse skupaj obdržati v tajnosti, pa je že skoraj misija nemogoče. :-) Vabila so svetovna, živalice iz sadja tudi, igrico si pa z lahkoto predstavljam. In navdušenje malčkov tudi. Besede vzgojiteljice povedo vse.

    OdgovoriIzbriši
  5. These look like they were great fun to make,

    Thanks for playing along with us over at Aud Sentiments,

    Hugz Tinz

    OdgovoriIzbriši
  6. To pa je bil projekt in pol.Bravo.Super ste tole pogruntali in kar predstavljam si obraza vzgojiteljic.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tako zelo sem uživala ob prebiranju tvoje objave in se kar vrnila v čase "našega vrtca". Toliko čudovitih in izvirnih idej na kupu že dolgo nisem videla. Bravo, resnično sem navdušena.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uau, kako zanimivo res ste se zelo potrudili in malčkom ter vzgojiteljicam pričarali nepozabno doživetje.

    OdgovoriIzbriši
  9. Fun invitations. Looks like everyone had a good time. Thanks for sharing with us at Aud Sentiments challenge and hope to see you again.
    Hugs, Sandy DT

    OdgovoriIzbriši
  10. Ooooo hvala za tole druženje s tabo, malčki in vsemi ostalimi - še na daljavo s pomočjo fotografij vidim, čutim ... kako zelo lepo ste se imeli!
    Čestitke vsem, ki ste otrokom (in sebi ;-)pričarali nepozabne trenutke!
    In tebi - čestitke za 300 objavo, ki je resnično nekaj posebnega ;-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Sem zadnjic preletela, sedaj pa v miru prebrala. Pa vi ste neverjetni!! Koliko dela je tukaj zadaj ... uh ... ampak spomin za otrocke za velo zivljenje. Cudovito!!

    OdgovoriIzbriši
  12. great projects ... Thanxx For Sharing With Us At Lil Patch Of Crafty Friends.
    Sherry Lynn
    DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).