petek, 11. maj 2018

52 cct - nagajivi jelenčki

Sem mislila, da mi ne bo uspelo sodelovati tudi tokrat, pa se je nekako izšlo :). Razlog - v vrtcu starši nekaj pripravljamo in ker mora vse ostati skrivnost tako pred vzgojiteljicama kot pred otroci se dela ponoči... :)


OK, pojdimo k voščilnici. Osrednji motiv že nekaj časa sameva v Pinterestevi mapi in danes je prišel na vrsto, da zasije. Natisnjen je v "draft" načinu, tako da črte ne izstopajo preveč potem pa dodelan z različnimi flomastri. Rogovje je prevlečeno z belimi tekočimi perlami, vse skupaj pa senčeno z distressi.Krog je izrezan s Tinino šablono zato jo lepim tudi v majsko galerijo, venček in napis pa sta Marinina


Pod nobenim kotom mi ni uspelo fotografirati odbleska rogovja, zato več fotografij, če vam ga uspe zaznati :). Postavitev je narejena po želeni skici (glej spodaj), zato jo prijavljam k 52 CCT.


Ostali izzivi:
Simply papercrafts for all occassions.#57 - atg
TTCRD  -atg
Crafting from the heart #205 - atg
Avenue 613 #209-anything goes
Addicted to stamps #291-anything goes
Aud sentiments #203-cute and sentiment

pa pa
Jerneja

14 komentarjev:

 1. O kako luštni jelenčki:)! Skrivnosti je pa res potrebno skrivat pred tamalimi, ker sicer neostane dolgo skrita, vsaj pri nas je tako :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Ročna "obdelava" ...tisti pravi žmoht, ki naredi voščilnico tako unikatno in krasno. Rogovje se vidi, da si ga zašajnala....A bo ta skrivnost do decembra...bog ne daj...boš zdržala????

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mojca ne bo tako hudo, v sredo imamo premiero in potem razkrijem vse :).

   Izbriši
 3. This is adorable and will make everyone smile. Thanks for joining in at 52CCT

  OdgovoriIzbriši
 4. Super cute image,great coloring and design...thank you for joining us at AUD SENTIMENTS challenge,hope to see you again
  Željka DT xx

  OdgovoriIzbriši
 5. I love this take on our sketch, making the squares "windows" for your cheeky reindeer. Beautifully put together - and I can see the shine on the antlers. Thanks for joining us at the 52CCT.

  OdgovoriIzbriši
 6. This is such a cute card and I love your sweet, cheery reindeer!
  Thanks for sharing with us at ATSM.

  OdgovoriIzbriši
 7. Preden pohvalim tvojo voščilnico naj povem, da komaj čakam, da tudi nam izdaš skrivnost - obožujem presenečenja za male bučke in kar predstavljam si, kako jim bodo žarele očke, ko se presenečenje realizira ;-)
  Voščilnica pa igriva ter barvita in brez skrbi - vidi se bleščanje :-)
  Lepo, lepo bodi, Majda

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Oooo ja.... tole bodo pogledali ker razen tega, da so dobili vabila in da morajo priti nazaj v vrtec ne vedo popolnoma nič. So pa še premajhni, da bi vedeli zakaj jim vse mame beremo volka in 7 kozličkov :P.

   Izbriši
 8. Super si sledila naši skici pri 52CCT in naredila lepo praznično čestitko :-)) V krasne barve si jih odela. Zelo so mi všeč! Hvala, ker sodeluješ.

  OdgovoriIzbriši
 9. Ooo, kako simpatični so tile jelenčki. Zelo všeč mi je ta voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 10. Very sweet and cute. Thank you for joining us at the ATSM challenges. Hope to see you again soon. Nandini, DT

  OdgovoriIzbriši
 11. Lovely peek-a-boo style card! Fun and adorable! Thanks for playing with us at The Craftroom Door ATG Challenge! Looking forward to seeing you next time and good luck!
  Regards,
  Sunila & Aditi- DT
  Dots to Lines
  https://dotstolinesblog.wordpress.com/

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).