petek, 26. januar 2018

Vile in medvedki

Letos sem se z resnim namenom pridružila Andreji in ekipi pri izdelovanju prazničnih voščilnic tekom celega leta. Tokrat želijo videti vile :). Naredila sem embossirano vilo (najprej z iglo na pavz papir potem še s kalejdoskop prahom), jo obrezala, ji dvakrat naredila krila, da sem dobila 3D efekt in jo umestila v "balonček" iz katerega opazuje snežinke. 
Ker so vile krhka bitja kleči na podlagi iz perja in je s pol-perlami ter embossing linijo ločena od mrzle zime.Kraft osnova, Mavelu napis in embossirane snežinke in to je to.

Izzivi:
Lil patch of crafty friends #74 - ATG
Inspiration destination #142-ATG, optional twist embossingIn še projekt za v vrtec. Mija ima v skupini projekt Bralček palček. Otroci dobijo torbico s pravljico in navodili kaj morajo narediti. Brali smo pravljico Veliki pulover malega medveda, domača naloga pa je bila izdelati dva medvedka v kakršnikoli tehniki. Naredili sva medvedka s črtastima puloverjema s cofki.

Mali gre opletanje kartona in senčenje že kar dobro od rok, dokončala pa je mami :).

Lep vikend vsem in hvala za tako lepe voščilnice, ki so priromale do mene - zlate ste :)! Jih pokažem v naslednji objavi.

nočko
Ne-Ja

8 komentarjev:

 1. Tvoja vila je zelo lepa in krasna krila si ji naredila :-)) Čudovita voščilnica je nastala. Tudi cofki so mi všel .-))))
  Hvala, ker se igraš z nami s praznično voščilnico pri 52CCT.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito vilo si napravila. In kako lepo sta ustvarjali z Mijo. Videti je res spretna. Pozdravček. D.

  OdgovoriIzbriši
 3. Tudi jaz se trudim slediti Andreji samo ne vem, če mi bo uspelo...tempo je kar hiter :D
  Mojstrsko si naredila krila, no cela vila je fantastično narejena. Kar nekaj dela ane?
  Super si jo umestila na voščilnici.
  Mijini spretni prstke se prav lepo razvijajo in raziskujejo ustvarjalni svet <3 <3 <3
  Želim vama lep sončen vikend.
  Danica

  OdgovoriIzbriši
 4. You've been very inventive with your design and created a beautiful and delicate card. Thanks for joining in at 52CCT.

  OdgovoriIzbriši
 5. This is a precious card. Very nice.
  Thanks for playing with us at Inspiration Destination.
  Good luck!! Michelle (DT)

  OdgovoriIzbriši
 6. To pa je vilinska nežnost, lepo si jo embosirala, kar konkretno si se potrudila:). Da pa ne govorim o Miji, hudo naslednjico in konkurenco imaš v njej:) - pazi se mami:). Še da začne pisati, pa bo poskrbela še za svoj blog. Lep pozdrav in obama želim veliko veselja pri ustvarjanju, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 7. Čisto slučajno vem, koliko dela in kakšna natančnost je potrebna za suho embosiranje z iglo na pavz papir, zato še toliko globlji poklon za tole čarobno vilo in njebe peruti. Fantastično zgleda. :-) Idej za ročna dela ti ob obiskovanju vrtca tudi ne bo zmanjkalo. :-) Mija je pa res spretna. Se vidi iz fotk. Cela mama. :-)))

  OdgovoriIzbriši
 8. Very beautiful. I love the dimension. Thank you for taking part in our 52 Christmas Card Throwdown Challenge - Myrna DT

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).