četrtek, 11. december 2014

V slogi je moč

V tej objavi vam pokažem kako sva z Jano združili moči in naredili presenečenje za njeno taščo. Seveda je pri meni samo polizdelek za celoto pa pokukajte k njen - se splača :).

Navodila so bila približno takšna - za taščo, bodočo 60-letnico, ki ne nosi uhanov bi potrebovala preprosto ogrlico, ki se poda vsaki priložnosti. Ne sme biti predolga, hkrati pa elegantno umirjena - predlagan barva je črna s kančkom srebrne.


Sprva je imela ogrlica srebrn obroč, nato pa sva dorekli, da je črn bolj primeren. Tako je nastala zelo elegantna ogrlica, ki je vsekakor primerna za vsako priložnost in hkrati ne zahteva ne vem kakšnega dekolteja, da bi prišla do izraza.




Slike so žal slabe, ker je bilo slikano tik pred zdajci. Pri Jani se lepše vidi :). Poleg sodijo uhančki, ki ste jih videli v tej objavi. Lahko pa pogledate tudi tukaj in vidite verzijo zame :).

Ste ve že kdaj tako sodelovale z drugo ustvarjalko? Jaz sem počaščena, da me je Jana povabila poleg k njenem projektu - Jana hvala ti in upam, da še kdaj združitve moči.


Lep dan še naprej :)!

13 komentarjev:

  1. Tole sem občudovala že pri Jani. Krasno sta združili moči. Prekrasna je.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res sta super združili moči. Naredili sta prečudovito darilo.
    Jerneja, tvoja čipka pa je tako ali tako WAUU.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  3. krasna ogrlica! gotovo jo je bila vesela!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Jerneja.....še enkrat iz srca HVALA za prekrasno darilo, saj je bila taščica navdušena, sploh ker je to darilo prejela od vnukecov. Zagotovo bova tudi v prihodnje združili moči, saj je to prav posebna vez in na koncu je to čudovito unikatno darilce. Se pa opravičujem za bolj pozno objavo....nikakor mi ni prej uspelo ;((( proti večeru bom tudi na svojem blogu popravila link....tako da bo direkt na to objavo. Jerneja želim ti lep preostanek tega tedna in se beremo ;)))) pozdravček od mene za tebe ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jana ni panike, saj sem tudi jaz malo pozabila na tole objavo. Sve dodelali darilo in dobitnica je zadovoljnja - namen misije je 100% uspel :). Taka vez pa je res nekaj posebnega, pa čeprav preko cele državice ;).

      Izbriši
  5. Super sta združili moči in nastalo je prekrasno darilo,ki bi ga bil vsak vesel,saj je res nekaj posebnega in unikatnega!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Naslajala sem se že pri Jani. Čudovita je in krasno ste združile znanje in voljo. Bo najlepše okrašena tašča v tistem koncu. čao

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja res je čudovita! Sem jo občudovala že pri Jani :-))
    Čisto prava eleganca!

    OdgovoriIzbriši
  8. Res sta lepo sodelovali in nastalo je čisto posebno, unikatno darilce. Tvojo prekrasno ogrlico sem občudovala že pri Jani in čakala, kdaj nam jo še ti pokažeš. :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Najprej pohvale za tvoj čudoviti blog. Prav občudujem blogerke, ki svojim slikicam dodajo lepo spremno besedo :-)). Tvojo čudovito ogrlico sem že občudovala pri Jani .

    OdgovoriIzbriši
  10. Čerstitke obema za tako super in elegantno darilo. Spet se je potrdil rek . v slogi je moč.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).