nedelja, 7. december 2014

Adventni aranžma #3

Danes smo prižgali drugo svečko na adventnem venčku in spodobi se, da vam pokažem še zadnji aranžma. Ta je narejen bolj na hitro in iz ostankov. Osnova je lanska - nekaj ste videli tukaj, nekaj pa tukaj, iz vrbovih vej zvitih v gnezda.



Preko so po dve in dve navezani vejici bodike, spoj pa skrije svečka. Polžje hiške so kar tako zaradi barvnega kontrasta, na sredini pa "praznino" zapolni pletena krogla. Delo je bilo malo bodeče, ma efek sploh ni slab :P.


Venček krasi mizo na verandi, spodnji pa je v kuhinji. Tako da naredim malo spominov in skominov ;).


Drage moje šjore, to je to iz moje strani na temo adventa. Za nami je vikend kolin - ne vprašajte kako sem sita mesa... Jutri pa pokukajte, ker pokažem kaj je letos delala naša mladina :).

Izzivi:
Craft my life - Anything but a card
Word art wednesday # 161 - anything goes

Lahko noč vsem vkup :)!
Jerneja

13 komentarjev:

  1. ma huda bejba si eden boljsi od drugega aranzmaja:)))) lepo ti uspeva:))) ni blema kar se tice okraska na grelckih:))) lohka pajk :))) povej obseg roke preko členkov:)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo pridna in ustvarjalna si bila s temi aranžmaji.:-) Oba sta čudovita in unikatna, ampak pri tebi pač prisegam na čipko.:-))

    OdgovoriIzbriši
  3. This is absolutely beautiful, and I thank you SO MUCH for sharing your talents with us by playing along in our challenge. What a blessing to have you join us.
    Karen
    Word Art Wednesday

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna sta! Upam, da so roke že boljše in ni sledu od pikcev bodike.

    OdgovoriIzbriši
  5. Gledala sem lanske izdelke in letošnje...prav zanimivo, kakšna razlika je in kako se v enem letu dogradimo in izpopolnimo. Pravi užitek je gledat čedalje boljše izdelke (pa daleč od tega, da bi bili tvoji lanski slabi - sploh ne), si pa ne upam niti pomisliti, kakšni bombastični venčki in aranžmaji bodo objavljeni čez 5 let. Krasni so in če bodo boljši časi in bo ročno delo kaj veljajo, mirne duše lahko odpreš podobno trgovino (to je moja želja, ker pa bom jaz že stara za tako stvar, ti prepustim idejo). čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mojca, če bom kdaj tako daleč, da se poklicno lotim tole potem imaš vendo poličko na razpolago :). Kdo pa mi bo drugače dajal izzive :P.

      Izbriši
  6. Čudovite aranžmaje si naredila! Res si vsestranska umetnica. Kar dobiš v roke, spremeniš v nekaj, kar človeku vzame dih.
    Stekleni ror s čipko, pa tudi pri meni krasi kuhinjsko mizo :)
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  7. Res si eko šjora ;) čudovito si pripravila vse aražmaje ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. What a beautiful creation really outstanding. Jacqui DT for Bearly Mine Designs

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni je prav lušten tudi ta aranžma, všeč so mi svečke zvezdice in zanimivo, da si dodala polžje lupine, luštno.
    Tudi drugi je zelo lep, bi super pasal k nam v dnevno (ker je moder in krasen). Sem zadnjič prvič v eni trgovini videla tak svečnik in se takoj spomnila nate. Ga bom šla en dan iskat, da mi kolegica nakleklja nekaj za njegov "trebušček".

    OdgovoriIzbriši
  10. What great Christmas table decorations you've created, love them both. Thank you for joining in in the last ever Bearly Mine Designs challenge. Good Luck xoxoxo

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).