sreda, 8. februar 2023

GD pri CRAFT-alnici - škatlice presenečenja

Pozdravljene, danes se vam oglašam kot gostja pri CRAFT-alnici kjer za izziv # 329 želimo videti karkoli za ljubljeno osebo. Priznam, da sem kar nekaj časa razmišljala kaj bi naredila... Potem pa se je zasvetila lučka ob poplavi vseh reklam za bližajoče se praznike (Valentinovo, Gregorjevo, materinski dan...). Včasih je ena majhna pozornost dana iz srca več vredna kot ne vem kakšno darilo... Nastale so prikupne majhne škatlice dimenzij 5 x 5 x 5 cm v dveh izvedbah. V osnovi so mišljene kot nosilke sladkega presenečenja, brez težav pa se v njih skrije tudi nakit in druge pozornosti. Seveda so nastale z mislijo na mojo malo sladkosnedko ;).

 
 
 
Tiste, ki ste bile napotene na ogled preko CRAFT-alnice, boste opazile, da sta dve škatlici malo spremenjeni... Saj ne da je "naša" pozabila, da je sponzor izziva Najlepši par in da sem tik pred objavo še nadgradila dve škatlici s Tininimi šablonami ;)...
 

Pričnimo s "cubic geode gift box". Škatlici sta narejeni iz papirja "sončni dnevi" Najlepšega para, in imata piramidni vogal. Njuna izdelava je popolnoma enostavna, efekt pa čudovit. Na povezavi imate video navodila in skico, dimenzije si lahko prilagote same.
 

 
Tinin dizajnerski papir je ravno prave gramature (190 g), da se prepogibi lepo zaprejo - s tršim gre malo težje. Zaradi čudovitega dizajna papirja sem samo dodala trakove in tako imamo škatlico zanjo in zanj. Moja mala je ljubiteljica modre barve zato sta pozirali z njenim nakitom.

 
Drugi dve škatlici sta narejeni na princip "pull box". Naredila sem dve verzij - tako kjer se zgornji del ugrezne (zajček) v spodnjega in obratno (konjiček). Samo zamenjate dimenzije po načrtu in imate dve različni škatlici. Na fotografiji sta prvotni, spodaj pa je dodelani s šablonami Najlepšega para.


Izrez rožice in konjička sta Mijina štanca, drugač pa lahko uporabite katerokoli manjšo šablonico - super so Tinina darilca ob nakupu ;).
 

Izzivi:
All sorts challenge #714 - ang
Fab'n'funky #-566-valentines or hearts (sentimet "iz srca" menas "from the heart")
Lil patch of crafty friends #199-ang

 
Hvala DT ekipi (Goga, Andreja L. in Andreja M.) CRAFT-alnice, ki me je za ta izziv povabila na gostovanje preko voščilnice narejene v zadnjem trenutku
 
Hitro pokukajte v CRAFT-alnico in se nam pridružite na izzivu #329. Seveda pa ne pozabite narediti ovinek k tokratnemu sponzorju - Najlepšemu paru.
 

 


Želim vam super sredo in en počitniški pozdrav iz mrzle notranjske! Naj vam še prišepnem - Cerkniško jezero je tipi topi za drsanje ;)....

Ne-Ja

8 komentarjev:

  1. A really pretty collection of goody boxes, thanks so much for joining us at Allsorts challenge this week.

    B x

    OdgovoriIzbriši
  2. Congratulations on being Guest Designer, Jerneja! Your little gift boxes are more beautiful than store-bought! They are gifts themselves, but of course, a little something sweet or jewelry inside makes them even more special! Thank you for inspiring everyone at NBUS! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  3. Lovely Valentine gifts, great images, thanks for playing along with us at Fab’n’Funky.

    Pat xx

    OdgovoriIzbriši
  4. These are beautiful and a lovely way to of gift giving. Thank you for joining us at the Allsorts Challenge.
    Lorraine

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepe škatlice si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jerneja hvala za tako lepe ideje in povezave do videa. Zelo lepo si se predstavila kot gostja pri CRAFT - alnici s temi čudovitimi škatlicami. Verjamem, da se takega darilca vsakdo razveseli.

    OdgovoriIzbriši
  7. ooo, tole je pa tako cart in posebno, si moram ogledati video, hvala!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).