sreda, 22. april 2020

B-dayi in Velika noč z zamudo

En lep sončen in vetroven pozdravček. Ustvarjanje mi kar ne steče - delam samo tisti obvezni mus. Mislim, da se to odraža tudi v objavah, sploh ker mi je v petek pred veliko nočjo še telefon izpustil dušo in sedaj imam sposojenega... No coment :(.



Včeraj je praznovala Mijina sošolka - za princesko morajo biti samorogi, a ne :)? Pravljična dežela kjer so drevesa Ivanjščice, na mavričnem ozadju in s travo ki ti želi vse najboljše... Seveda ne manjkajo niti bleščice. Presenečenje z voščilnico je uspelo :).


Izzivi:
Crafty sentiments - happy birthday
Alphabet challenge A-is for anything goes
Addicted to stamps #386-anything-goes
 
V začetku aprila je sodelavka praznovala 60 let. Ona je tista, ki ve kdaj kdo praznuje v hiši in poskrbi za vse potrebno...tako se je spodobilo, da tokrat ostali prevzamemo to čast in jo malo "pocartamo" v teh čudnih časih.  Seveda je bila dilema kako to izpeljati, brez da bo vedela in brez da bi bilo sporno zaradi vseh ukrepov...



Izzivi:
TTCRD  -ang
Lil patch of crafty friends #130- ang

Okrasili smo ji pisarno, slavljenko okitili z znakom 60, namesto torte in druženja je dobila muffinček s svečko in darilo. Na vrbovo vejo sem dodala šest cvetov "ala magnolija" in zavila v šopek (pozabila fotografirati). 




Čokolatina z metuljčkom, ki nosi na krilih 60, pa je bila držalo za voščilnico z žepkom za €. Isti metuljčki so jo pričakali tudi v pisarni.


Skrajni čas je, da pokažem še kaj sem ustvarjala za veliko noč. Priznam, da sem letos šivala samo kokoške - načrt najdete tukaj, tako ali tako sem bila v službi za praznike, vzdušja sploh ni bilo pravega...


 

Mati je letos kokoške kvačkala, dopolnila pa je tudi zbirko zajčkov :). No, najina praznična palčka pa sta dobila pomladno preobleko s kvačkanimi in papirnati mi pirhi.

Izzivi:
Scrapping 4 fun #164-easter/spring

Uživajte in hvala za virtualni obisk. Upam, da bomo kmalu lahko tudi videli v živo :).

pa,pa
Ne-Ja

15 komentarjev:

  1. Najprej se ustavim ob cvetoči veji! Fantastična je! In bo v trajen spomin! Samorog je prav čeden, kokoške pa še bolj! Še dobro, da je kaj mus, da si lahko pokazala te lepe izdelke! Bodi dobro!

    OdgovoriIzbriši
  2. Presneti telefon! Nikomur ne gre zaupati. :-) Še tehnologija ni več, kar je bila. :-) No, zato pa imamo ustvarjanje. Da se v vzporednem svetu rešimo vseh nadlog vsakdana. Pravljična princeskasta voščilnica je čarobno lepa. Se ne čudim, da si z njo osrečila malo slavljenko. Cvetovi na vrbovih vejah so prav tako čarobni. Lepo ste pocartali sodelavko. Kokoši pa so itak zakon. :-) Pridna si! Objem.<3

    OdgovoriIzbriši
  3. A very pretty card. Thanks for joining us Alphabet Challenges.Caz. DT.

    OdgovoriIzbriši
  4. Jerneja, tudi to bo minilo...mi te pridno čakamo in smo veseli takšnih cukrov, kot si nam jih natrosila danes...marjetice-drevesa...SVETOVNO!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. A great unicorn and floral and glittery card. Thank you for joining us at The Alphabet Challenge xx Lynda DT

    OdgovoriIzbriši
  6. Lovely project! Thanks for joining our Anything Goes Challenge at Lil Patch of Crafty Friends. I hope join us again real soon!
    Hugs, Joy
    Joyfully Stamps
    Lil Patch of Crafty Friends, Owner/Coordinator

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Jerneja, kako praznično je pri tebi - si mi praznike polne kokoš, zajčkov, pirhov kar podaljšala :-)
    Ponovno cel šopek čudovitih objav - rojstnosdnevnica za princesko preprosto popolna!!! Marjetice namesto drevja, kako zelo domiselno! Pa rožice za sodelavko, kot prav in tako lepo poudarjene na vejicah... Vidim, da ti je uspelo šivanje kokoš, meni so nekako pobegnile, pa jih še načrtujem - pač ne bodo povezane s prazniki ;-)
    Hvala za navdih v tvoji galeriji in hvala, ker si se oglasila na blogu Scrapping4fun, od katerega se poslavljam ravno s temle komentarjem pri tebi. Lepo mi je, da to delim s tabo.
    En velik objem na daljavo, Majda

    OdgovoriIzbriši
  8. Uau, vedno znova toliko krasnih izdelkov.
    Voščilnice s samorogom bi bila po moje vesela tudi kaka večja princesa, da o veselju majhne princeske ob takem darilu niti ne govorim.
    Sodelavko ste kljub čudnim časom lepo presenetili in ji pripravili krasna darila.
    Velikonočne kokoške pa zelo lepe, prav tako zajčki in palčka. Bravo vsem!

    OdgovoriIzbriši
  9. Beautiful colours.
    Thank you so much for entering our ATG challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
    Hugs Sheryl
    TTCRD DT
    Cat Crazy Craft Corner {My Blog}

    OdgovoriIzbriši
  10. Kljub vsemu si nam pripravila izčrpno objavo in videti je, da si bila pridna.
    Voščilnica s samorogom je pravljično lepa, za sodelavko si pripravila same krasne pozornosti, vejica je tako lepa. Eno tako kokoško pa imam tudi sama, sem jo dobila v dar. Bodi zdrava in bodi lepo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Such a pretty background. Love the flower dies. The unicorn has such fabulous sparkle!

    Thank you for joining us at Crafty Sentiments Designs for our Happy Birthday challenge.

    OdgovoriIzbriši
  12. Joj Jerneja, ko pa se ti lotiš ustvarjat, je pa to na veliko in na lepo:). Kolk enih lepih stvari in kako lepa pozornost do sodelavke - pridna si bila. Pošiljam ti en velik objem, pozdravček tudi Miji, bodita lepo, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  13. Wow! This is just fabulous :) Thanks so much for joining us for the Aud Sentiments Challenge.

    OdgovoriIzbriši
  14. Lots of lovely crafty makes here!

    Thanks for joining us over at Aud Sentiments & good luck for the challenge!

    HandmadeByTasha DT

    OdgovoriIzbriši
  15. Fantastic card and lovely to see the range of your crafting, I love your easter chicken! Take good care and stay safe. Thanks so much for joining us for the Aud Sentiments Challenge.
    Jenny (AKA the Ginger Ninja!) xx

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).