torek, 12. november 2019

"Zmajska roža" za Mijo...

... je rešila zagato kam na vabila za mojo malo vstaviti številko 4. Gospodična si je nabrala šablone, preizkusila darilo (dobila ga je v naprej) in delno tudi sama pomagala narediti vabila.



Najprej sva naredili ozadje na kazalih (Najlepši par) z mini verzijo šivalnega stroja (darilo). Šiv je naključen oz. kakor sva obračali kartončke.


Izbrala je žive barve papirjev, ker ona zmajčkov ne bo barvala...


Potem pa se je pojavila težava s številko, ker nikakor ni sodila v komplet... Odločili sva se za "zmajsko rožo" narejeno iz številke ter listov in pecljev marjetic od Najlepšega para.


Dokaz reciklaže (embalaža od kosmičev) in kako se podpišemo... V vrtcu je prejela voščilnico na katero so se vsi sošolci podpisali  - stoj in glej kaj zmore danes mularija stara 4- 5 let :).



Izzivi:
Najlepši par -  lov za kolekcijo pomlad poletje (kazalo s cvetjem)
Crafty sentiments - anything goes
Avenue 613 #227-anything goes,scrap your stash optional

 
Da pa ne bo vse ostalo samo pri papirju še dokaz sladkih dobrot, tukaj je bila zelooo aktivna, ni bilo predaje brez užitka ;). Naredili sva dve torti - borovničev cheesecake z borovničevim želejem in jesensko torto (Manca trenutno nima na zalogi karamele, zato sem uporabila arašidovo maslo).

borovničeva
jesenska
v kompletu pred pihanjem svečk

Imela sem "malo" težav... najprej z borovničevim želejem, ki se ni strdil - ko sem torto snela iz oboda se je "polulala" oz je vse mezelo ven. Pri jesenski torti pa je zgornja masa z arašidovim maslom stopila čokolado na Toffefe dekoraciji... ampak od obeh tort (premera cca 26 cm) je ostalo samo tole... 


Borovničeva galaksija s samorogi je navdušila Mijo, čeprav je cel čas testirala vetrce in toffefe na jesenski ;).

Iz ostankov biskvita so nastali še cakepopsi po občutku. Eni s kokosovim in drugi s posipom iz nasekljanih suhih brusnic. Slednji so bili noro dobra kombinacija z lešnikovim biskvitom (jesenska torta) kot osnova :) .) :).


Za voščilnico si je zaplenila voščilnico, ki je bila sprva namenjena eni izmed blogark, pa je morala mami narediti novo :(. Na tej nisem smela spremeniti/dodati nič, še celo sama se je podpisala v njo, da je ja nebi oddala. Digi punčke je bil dobljen kot nagrada na enem izmed tujih izzivov, pobarvan je s suhimi barvicami.

Izzivi:
Creations in pink #15-anything thing goes in pink
Najlepši par - galerija meseca novemebra (vse šablone)
Seize the birthday #178-off edge 


Od MeNe Za TeBe danes praznuje 6-let zato se hitro pofočkja pod to objavo ;).

Hvala ker si se prebila čez takoo dolgo objavo. Hkrati pa hvala tudi vsem, ki pošiljate voščilnice moji mali zmajčici - pardon ona je že velik zmaj :P.

Ne-Ja

8 komentarjev:

  1. What a cute set of tags - love the additional sewing too. Thanks for joining in at STB

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo Mija. Damica je iznajdljiva.(le po komu ima to😁) Super sta pripravili vabila,da o voščilnici in 🎂🍮 ne izgubljam besed. Jerneja lepo si potrudila za vašo pupo.Dolgujem odgovor-narocila sem jih na eBayu. Bzzz. Prijeten večer Tamara😉

    OdgovoriIzbriši
  3. Do solz sem se nasmejala ob branju tvojega prispevka. :-) Po mojem ti Mija tu in tam pošteno nacefra živčke. Svojo voljo zna pa tudi dobro uveljaviti. :-)
    Vabila so krasna. Zmajčkov tudi jaz ne bi barvala. Pisani papirji so super rešitev. Zmajska roža mi je všeč. Tortice pa tudi. :-)) Zmaga pa voščilnica, ki jo je slavljenka sama podpisala. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako zabavna objava :)
    Vabila so fantastična, ti šivi jim dodajo tisto nekaj več... Spet super ideja, tak majcen šivalni stroj se skriva nekje tudi pri nas, moram preveriti, če še deluje :)
    Slaščice so videti slastne, kot vedno pri tebi.
    Voščilnica pa tudi krasna, Mija že ve, zakaj si jo je izbrala.
    Lp
    p.s. izrezke sem danes odposlala. Upam, da jutri prispejo

    OdgovoriIzbriši
  5. Awesome project and looked like a fun party.. So glad you shared over at Crafty Sentiments.
    Billie A
    Crafty Sentiments

    OdgovoriIzbriši
  6. Mala ve kaj hoče. Ups, no, ne mala, velika!
    Res jo kar vidim kako ti prekriža načrte in uveljavlja svoje. In prav je tako.
    Krasna vabila (še reciklirana povrhu). Miji pa povej, da jaz ne znam šivat na stroj in se bom skrila pred njo, ko se vidimo. (od sramu)
    Torte... Baje niso dobre. No, vsaj verjamem ti ne. Boš morala 1x prinest za probat.
    :D
    Hec. Božansko zgledajo in ko pišem požiram debelo slino, ki se mi cedi. Kako bi zdaj pojedla kak kos...

    OdgovoriIzbriši
  7. Objava in izdelki so, no ostala sem brez besed. Malčiča se je z vsemi izzivi fantastično znašla! Zmajska roža mi je pa "the best"!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).