sobota, 9. december 2017

Naloge, naloge, naloge... :)

Ja, ja...lovim roke za oddajo domačih nalog pri Tini. Danes na hitro pokažem nalogi št. 6 - papirčkamo z blagom in št.9 - učinek šolske table.

Iz trgovinice Najlepšega para sem porabila štampiljke Najlepši prazniki in Praznične jelenčke.

Za voščilnico z blagom sem se odločila da bo blago v ozadju. Nalepljeno je na EKO osnovo, čez pa balonček narejen iz treh ovojev "skodrane" žice, pentljico, božičnim zelenjem in polperlo. Napis je topli embossing na pavz papir. Hotela sem doseči efekt jedkanega stekla, ko imaš samo en del potemnjen. 

Šolska tabla pa je že preizkušena varianta izpred parih let. Tokrat sem idejo samo nadgradila z božičnim zelenjem in jelenčkom. Že ko je Tina predstavila to nalogo mi ni dala miru, ampak je zmanjkalo časa da bi "naumila" kaj novega, tako sem ostala pri znanem receptu.


Tudi to leto se bom poizkusila igrati z Metuljčico in njeno rdečo nitjo v adventnem času. Zato "božično zelenje" lepim tudi v njeno galerijo. Seveda pa se tokrat "pofočkam" tudi v galerijo meseca decembra pri Najlepšem paru.

Sedaj pa hitro spat, jutri bo hitro tukaj ;). No pa fotografije so zopet bolj... pa saj razumete da se mudi :P.

Nočko
Jerneja 

P.S.: škrat v ozadju je moja letošnja kolekcija NL daril, ma ni še čas, da vam jih predstavim :) :) :).

5 komentarjev:

  1. oo, kako fajno blago in super izpade. pa tale škrat je tudi fantastičen!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jerneja kako zeloooo lepi sta obe, tista z blagom me kar ne spusti iz rok, jo občudujem še in še ... Naredi jih še več, imenitne so!
    Snežen pozdravček pošiljam Majda

    OdgovoriIzbriši
  3. Te domače naloge,pa ti gredo zelo dobro od rok. Ta z blagom mi je bomba.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  4. Hojla, kako zelo sem te velela draga Jerneja. Pridna si in lepo delaš domače naloge, krasne voščilnice, pa tudi škratka sem takoj opazila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Obe domači nalogi si naredila za čisto petko. :-) Prva, z blagom, je fantastična. Vzorec blaga je prva liga, bunkica pa ... ne najdem presežnika.... v glavnem, čudovito :-))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).