četrtek, 7. december 2017

2 na mah

...domači nalogi pri Tini, in sicer naloga št. 8 - barvanje na eko papir in št.11 - mini paketki za drobne pozornosti. Obe domači nalogi sem združila kar v eno objavo saj sem tako pomagala pripraviti Sv. Miklavžu embalažo za njegova drobna darilca. Fotografije so nočne, saj je Miklavž moral zjutraj imeti stvari že tipi topi :P.

Iz poličk Najlepšega para sem uporabila štampiljke jelenčka in besede zate (bila je Tinino darilo ob nakupu, v trgovini pa je ne najdem).


Naredila sem preproste paketke iz eko osnove, jim dodala čipko na katero sem odtisnila "zate" in na roke napisala ime. Z luknjačem sem preluknjala zgornji rob in preko napeljala vrvico, tako da je paketek postal vrečka :). Za piko na i poskrbi jelenček odtisnjen na eko osnovo, pobarvan z akvarelnimi barvicami, gel flomastri in tekočimi perlami. Izrezan je ročno in pripet med osnovo in prtičkom.



En del jelenčkov je služil kot zapirala darilnih vrečk za tiste bolj pridne :). Narejeni so enako kot za paketke s tem da so le-ti prilepljeni na lesene ščipalke za perilo. Moja mala pa je zjutraj kričala da mora iti jelenček na hladilnik. Tako je bil adaptiran še z magnetkom in sedaj ščipalka služila za pripenjanje risbic in podobnih obvestil na hladilniku :).


To leto je Miklavža "orngi" zasnežilo, tako da sva mu z Mijo pomagali speči tudi parklje. Fotografije so res katastrofalne, vendar so važna darilca, a ne ;).

Ostali izzivi:
Simply papercrafts fo rall occassions #53 - ATG
Come & get it - christmas challenge
Deep ocean challenge #169-  santa is coming to town

 Upam, da vam je Sv. Miklavž včeraj pustil kakšno sladko dobroto v peharju :).

pa pa
Jerneja

11 komentarjev:

  1. Ne boš verjela....naša je bila očitno žleht celo leto in ni dobila nič!!!!! Ampak nič zato (sem že navajena, tako da ni problema)...Ampak zadnji "dedek"...ta sivi možakar me pa ne bo pustil na cedilu,z njim sem bolj na TI.
    Lepo si spet obdarila vse "pridne" in tile "mini žaklji" so idealni za taka darilca. Parkeljni pa "grozni"!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Oh Jerneja...ti si res čudežno bitje...še to srečo imaš, da ponoči delaš za Miklavža :-))). Tvoji paketki so krasni in ideja za vrečico mi je svetovno dobra!

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravček Jerneja. Tvoji paketki so prečudoviti in eko izvedba je fantastična. Kar zavidam Miklavžu, da ima takšno pomočnico. Prelepo.

    OdgovoriIzbriši
  4. V tvojih krajih si Miklavž lahko malo spočije, ko ima tako pridno pomočnico. :-) Krasna in domiselna darilca si pripravila. Mija pa je takšen "dinamit", kot njena mama. :-) Super se je spomnila na ščipalko z magnetom.

    OdgovoriIzbriši
  5. O kako lepo si pripravila ta darilca. Sem ravno včeraj gledala video kako se naredijo, ti pa to že imaš! Čudovito!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Super cute projects!! Thanks for joining us at the Come and Get it challenge. ~DT Dana

    OdgovoriIzbriši
  7. Oh Jerneja kako si pa ti pridna! Čudovite paketke si naredila in klukce z jelenčkom TOP izvedba! Tudi parkeljni so zelo lepo videti :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Oooo, kako lepo sta ustvarjali, združili moči! In hvala za namig, kako opraviti več nalog na en mah ;-)
    Jutri pa vama želim čim več snežnega veselja, Majda

    OdgovoriIzbriši
  9. oo, kako super ščipalke z rodolfom, krasna ideja. pa čipka mi je všeč in kako vse postane vrečica ... parklji so pa zakon!

    OdgovoriIzbriši
  10. Paketki so mi nadvse všeč in prav tako ti strašljivi parklji :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako luštkani paketki in hvala za zanimivo idejo za drugo leto ;-)....hvala, da se igraš z nami na zadnjemu CAGI izzivu. Lp Neva

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).