Na blogih opažam porast debate o kuhanju paradižnikove mezge in da ne bo ostalo samo pri tem delim z vami fantastičen recept za "paradajzov štrudel" :P. Delala sem ga trikrat in vsakič je skopnel še vroč - po moje je ta podatek največ vreden :).
Recept najdete tukaj. Jaz sem dodala malo več oliv in kaper pa še kakšno drugo začimbo. Paradižnika nisem nič odcejala in tudi koščke nisem rezala pretirano majhne. Ko je česen zadišal sem dala celotno dozo olupljenega paradižnika in po potrebi na koncu JŽ krušnih drobtin. Poleg pa res paše navadni jogurt, sploh ker je povečana doza kaper povzročil večjo pikantnost zavitka.
V glavnem, dober tek in javite kako vam je všeč, če bo katera poizkusila tale recept :).
pa pa
Jerneja
Tako omamno "diši", da ga sedaj pa res moram poizkusit. Hvala za recept...čao
OdgovoriIzbrišiUuu, sedaj sem pa še bolj lačna ;)
OdgovoriIzbrišiOo njami men že super izgleda. Bom sigurno probala! :)
OdgovoriIzbrišiMmMmm...res lepo izgleda. Nujno za poskusit. :)
OdgovoriIzbrišioooo hudo tale recept enkrat bom sprobala ampak ni cajta:)) disi mi cez ekran hihih
OdgovoriIzbrišikvacka ne pociva in skozi mam neka narocila da je kr kriza se kaj novega sprobat:)))
ocitno si fajn kuharica ce gre vse v promet se vroce hihih
Za takšen štrudel še nisem slišala. Videti je nadvse slastno in verjamem, da tudi je.
OdgovoriIzbrišiJaz tudi še nisem slišala za paradajzev štrudl. Se pa lepo sliši in mora biti odličen. Sem pa pred kratkim delala krompirušo (krompirjev štrudl, ki je tudi skopnel v trenutku ;)
OdgovoriIzbrišiTorej: veselo na delo ;)
Še nikoli nisem jedla,
OdgovoriIzbrišia izgleda slastno
pa še malo kalorij ima
lp Tamara
Kako zanimiva ideja! Zanimivo, gotovo je slastno, izgleda že tako! ;)
OdgovoriIzbrišiTo pa se bere njamii...
OdgovoriIzbrišiu pa res zanimiv recept, še nisem zasledila :-) Mogoče pa sprobam :-)
OdgovoriIzbrišiZanimiv recept....ga bom sprobala :-)
OdgovoriIzbrišiZa paradajzov štrudl pa res še nisem slišala. Izgleda pa dobro in verjetno je res slasten. Lp
OdgovoriIzbrišiSaj ni čudno, da ste štrudl takoj zmazali. :-)) Glede na sestavine mora biti res vrhunski. Hvala za recept. Javim v primeru, da uspe. :-))
OdgovoriIzbriši