torek, 01. september 2015

Paradižnikov zavitek

Na blogih opažam porast debate o kuhanju paradižnikove mezge in da ne bo ostalo samo pri tem delim z vami fantastičen recept za "paradajzov štrudel" :P. Delala sem ga trikrat in vsakič je skopnel še vroč - po moje je ta podatek največ vreden :).


Recept najdete tukaj. Jaz sem dodala malo več oliv in kaper pa še kakšno drugo začimbo. Paradižnika nisem nič odcejala in tudi koščke nisem rezala pretirano majhne. Ko je česen zadišal sem dala celotno dozo olupljenega paradižnika in po potrebi na koncu JŽ krušnih drobtin. Poleg pa res paše navadni jogurt, sploh ker je povečana doza kaper povzročil večjo pikantnost zavitka.


V glavnem, dober tek in javite kako vam je všeč, če bo katera poizkusila tale recept :).

pa pa
Jerneja

14 komentarjev:

  1. Tako omamno "diši", da ga sedaj pa res moram poizkusit. Hvala za recept...čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu, sedaj sem pa še bolj lačna ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oo njami men že super izgleda. Bom sigurno probala! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. MmMmm...res lepo izgleda. Nujno za poskusit. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. oooo hudo tale recept enkrat bom sprobala ampak ni cajta:)) disi mi cez ekran hihih
    kvacka ne pociva in skozi mam neka narocila da je kr kriza se kaj novega sprobat:)))
    ocitno si fajn kuharica ce gre vse v promet se vroce hihih

    OdgovoriIzbriši
  6. Za takšen štrudel še nisem slišala. Videti je nadvse slastno in verjamem, da tudi je.

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaz tudi še nisem slišala za paradajzev štrudl. Se pa lepo sliši in mora biti odličen. Sem pa pred kratkim delala krompirušo (krompirjev štrudl, ki je tudi skopnel v trenutku ;)
    Torej: veselo na delo ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Še nikoli nisem jedla,
    a izgleda slastno
    pa še malo kalorij ima
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako zanimiva ideja! Zanimivo, gotovo je slastno, izgleda že tako! ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. u pa res zanimiv recept, še nisem zasledila :-) Mogoče pa sprobam :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Zanimiv recept....ga bom sprobala :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Za paradajzov štrudl pa res še nisem slišala. Izgleda pa dobro in verjetno je res slasten. Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Saj ni čudno, da ste štrudl takoj zmazali. :-)) Glede na sestavine mora biti res vrhunski. Hvala za recept. Javim v primeru, da uspe. :-))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).