nedelja, 13. september 2015

Drevo želja

Pred kratkim je praznovala blogerska prijateljica Tina Z.. Zaželela si je naših voščilnic, tako da sem šla veselo na delo in danes vam jo "končno" pokažem. Njen blog te že na prvi strani popelje v zeleno idilo, med drevesa - od tukaj glavna inspiracija. Ker pa mi je tehnika zentanglanja na časopisni papir oz. papir iz stare knjige zelo všeč in ker je papir iz drevesa je skupek rodil celoto.


Drevo je narisano s flomastrom, dodala pa sem še pon-pončke - tiste puhaste cofke in tako dobila na provizoriš krošnjo.


Marinin verz dopolni prvo stran v igri svetlobe in  sence.


Kasneje, mi je v zahvali povedala, da ima rada knjige in da se občasno "spogleduje" tudi z stricem Einstainom - kakšno naključje, kaj menite ;)? Takole pa v notranjosti. Težave sem imela z novo distress blazinico v barvi limete. Je zelooo vlažna in potem dotiski nikakor niso hoteli biti jasni, kaj šele da bi lahko lepo senčila. Kako ve rešite tako težavo?

Lepo nedeljo vam želim!

Izzivi:
Ko me inspirira #40 - drevo  pri Tini in Vladki
TTCRD - anything goes
Crafting from the heart #76 - anything goes
Addicted to stamps #161-anything goes

pa pa
Ne-Ja

19 komentarjev:

  1. Prav zanimivo drevo, super ideja s pom-pomčki.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jerneja,odlično si se "igrala" in priigrala eno zelo zanimivo voščilnico. Pom-pončki so dobra ideja, prav tako pa časopisna osnova. LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimivo tehniko si uporabila. Vedno so mi bila všeč drevesa in tvoje je prav posebno in čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  4. Če je blazinica premokra, jaz odtisnem najprej na "šmir" papir in šele 2.odtis (brez ponovnega namakanja) na izdelek, enako s senčenjem...penco najprej "obrišem" na kakšen drug papir, da na njej ostane manj barve.

    Si pa super tole speljala, ne glede na težave. Tako mehko izpade s pon-pončki. Super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasno drevo,čudovita voščilnica
    glede blazinic, pa navadno prvi nanos nanesem na drug papir
    in šele na to na izdelek za katerega potrebujem
    in pride vedno ravno dovolj - je pa odvisno od blazinic in proizvajalca pa tudi od intenzivnosti barve.
    Lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo mi je všeč kako si postavila drevo v okvir s "knjižnim" ozadjem. Tudi pom pom cofki naredijo prav poseben efekt. Zelo je lepa. :- )

    OdgovoriIzbriši
  7. Super si tole izpeljala. Vse mi je všeč. Ideja s ponpončki je svetovna. :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. ja, najlepša hvala še od tule - res je perfektna voščilnica zame, ker zaobjema vse, kar mi je blizu. pa ideja je tako fantastična, narisano drevo, knjižno ozadje in cofki!
    glede distresov si bom pa tole zapomnila, ker imam z njimi tudi jaz probleme pri odtisih, kljub temu da uporabljam štampiljke preverjenih znamk - nočejo biti lepo jasni, tako da potem raje kakšno drugo blazinico uporabim.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zanimiv je tale izziv....drevo je drevo, če ga še tako obračaš okol in okol... ampak ko gledam galerijo teh dreves ...waw...domišljija res ne pozna meja. S temi pompončki si naredila svetovno sceno, s zentanglanjem in cajteng papirjem si me kupila že z lansko novoletno voščilnico...kaj naj še rečem....ideja drevesa v tem smislu je za VIKAT. čao

    OdgovoriIzbriši
  10. Ooo, kakšno drevo z mehko krošnjo. Kar vabi, da vzameš knjigo, se zlekneš pod njim in z užitkom prebiraš stran za stranjo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Prekrasna ideja, pompončki zmehčajo vse in je prav lepo pogledati tole drevo!

    OdgovoriIzbriši
  12. Ooo, kakšno super drevo! Od daleč sem najprej pomislila, da je iz fimo mase, potem pa preberem, da so pom-pomčki! Krasna ideja in čudovita izvedba!

    OdgovoriIzbriši
  13. cudovito drevo res:))))
    in prekrasna roza oz. celoten izdelek krasno darilo :)))
    prov carica:))

    OdgovoriIzbriši
  14. Kakšno dobro drevo, res super ideja. Čudovita zamisel in prelepa voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  15. Such a beautiful and dimensional card! Thank you for joining us at ATSM this week!
    Kamila DT

    OdgovoriIzbriši
  16. What a fun, dimensional, card! Thank you so much for entering our ATG challenge at Through The Craft Room Door this week. We are looking forward to seeing you again in the next challenge.
    Sara
    TTCRD DT
    FP3 {My Blog}

    OdgovoriIzbriši
  17. Mega lepa voščilnica...všeč mi je tvoje ogromno drevo. Tina Z je prava srečka. Hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  18. Čudovita voščilnica! Videti je, kot da drevo prehaja iz notranjega okvirčka navzven (ne vem, če je sem razumljivo napisala, ampak meni se zdi efekt zelo super!) Napis v notranjosti pa krasno paše zraven! :))

    OdgovoriIzbriši
  19. Jerneja, super si se tole spomnila, tole mali cofki tako mehko delujejo, da bi res kar legel pod krošnjo in čakal, da kakšen pade nate - ko jeseni vsi popadajo dol, jih uporabiš za povštrček :))) Hvala ti za vse prijazne komentarje pri meni, jaz sem imela dolg komentatorski mrk, zdaj pa počasi prihajam v formo in se večkrat "vidimo" :))
    Pozdravček,
    Maja

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).