sreda, 6. avgust 2014

Mavelu.com - izziv meseca avgusta

Ekola dragi moji, tokrat vam prestavljam izdelek za avgustovski izziv na temo OKROGLO pri Mavelu.com. Z objavo Dreamcatcker, sam namreč postala avgustovska gostja v Marininem ustvarjalnem timu :). Tekom mesece pa se na njenem blogu vidimo/beremo še 2x.

Metuljčnica oz. Darja praznuje že svojo 100-to objavo zato izdelek posvečam njej.

Pripravila sem vam orhidejo, ki je narejena v quilling tehniki, saj veste, tisto navijanje trakcev v krogce :).


Pojdimo od začetka. Tole so nekako osnovni deli zloženi po vrstnem redu in na koncu en mali in en veliki orhidejin list. List s točnimi premeri in porabo trakcev je ostal žal doma, tako da če katera želi lahko posredujem/objavim naknadno.

...sestavni deli za cvet...
...vsi sestavni deli orhideje...
...in sestavljena orhideja...
Ker pa darilo ne more iti iz rok samo takole je potrebno narediti še škatlico. V stilu izziva je okrogla, orhideja pa počiva na juti. Škatlica ima premer cca 9 cm, tako da dobite vtis o velikosti orhideje.


Pokrov je narejen v stilu shaker card z belimi sequinsi, pod njimi pa se skriva napis iz Marininega kompleta - Najboljši pod soncem, ki je priromal do mene v paketku ustvarjalnega materiala za avgust. pod pokrovom se skriva z belim embossingom skrit napis "Vse najboljše" iz istega kompleta, vendar ga žal nisem slikala.



"Danes praznuje najboljša mami pod soncem", je napis, ki se skriva spodaj :).
Sedaj pa hitro pokukajte k Marini, da vidite še ostale inspiracije ustvarjalnega tima. Glede na to, da Darja podarja še svojo nagradico, se 2x bolj splača sodelovati :)!

En sončen morski pa pa :)!

8 komentarjev:

  1. S krasnim izdelkom se predstavljaš v Marinini avgustovski ekipi :-) Rožica mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow, i orhideja i kutija su prekrasne. Vrlo lijepi radovi.
    Lp, MArtina

    OdgovoriIzbriši
  3. To pa je res nekaj posebnega in super is naredila. Sploh orhideja je cudovita.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobra in zelo lepa predstavitev. Orhideja je res čudovita tako naravna kot tvoja v quilling izvedbi. Škatlica pa .... zgornji del sem morala 2x pogledati, ker izgleda kot kokosov oreh razrezan na pol. Krasno. čao

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepa škatlica je nastala in quilling ti gre lepo od rok!
    Fantastično si jo okrasila :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Jerneja...najprej čestitke za sodelovanje v Marininem timu!!! Očarala si me s svojo quilling orhidejo!!! Vem, da moraš biti zelo natančna in še smisel moraš imeti...in ti ga zagotovo imaš!!!!
    Sem bila februarja na tečaju quilling tehnike...pa sem komaj dva srčka naredila....pa še tisto sem imela problem ;((( Nasplošno pa mi je tehnika zelo všeč ;)))
    Celotna tvoja izvedba je čudovita, sploh pokrovček je zelo simpatičen. Uživaj v timu...jaz sem ;)))
    Lp, Jana

    OdgovoriIzbriši
  7. Jerneja, super si sestavila orhidejo, krasna je - se mi zdi, da se vedno lotiš najbolj zakompliciranih tehnik. Ampak najbrž se tebi sploh ne zdijo zakomplicirane, glede na to, da obvladaš klekljanje :)) Vesela sem, da si se nam pridružila v timu! :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).