sreda, 31. julij 2019

Poročna za Valerijo in Boštjana


Ob glasbeni spremljavi Binne in Miha (iz naših krajev) vas tokrat popeljem na poroko naše virtualna prijateljice Valerije, ki se je odločila skočiti v zakonski stan :). Ker sva imeli skupen projekt (pokukaj nižje) vem za barvno temo poroke :). Nastala je preprosta voščilnica za 5-člansko družinico.


Dva origami srčka v obrnjenih barvah (različni strani origami papirja) - moški del družine je roza, ženski del pa ima poleg še pikice. Trije mali srčki, predstavljajo njune tri nadobudneže.


Krem osnovo sem obdelala z belo Deliacata blazinico in magnolijami Najlepšega para (na fotografijah se efekt zelo težko ujame) in tako ponazorila "čipko" na obleki. 


Okoli poklopca (viden tudi v notranjosti voščilnice) osnove je ovit satenast trak in zavezan v pentljo. Na trak sem dodala še voščilo na vrvici v pikčastem odtenku in voščilnica je odbrzela na pot :).


Draga Valerija, vse dobro na vajini skupni zakonski poti in naj pravljica traja in traja:)! Par utrinkov je že pokazala tukaj.

Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca julija (vse šablone)
TTCRD - ang
Addicted to stamps #352-make your mark (home made background)
Scrapping 4 fun #145-tic-tac-toe (trak, vzorčni papir, pike)




Glede na to, da je praznovala okroglo obletnico in se še poročila po vrhu vsega, sem ji ponudila da si izbere uhančke. Izbrala je vzorec, skombinirali sva barve in wola... 



Še na podlagi, da se vidi barva sukanca - osnovna je bež, obroba pa roza. Več bo pa sama pokazala na uradnih fotografijah :).




Izzivi:
Najlepši par - lov na kolekcijo jesen/zima (vesela pošta, sivka)
Crafty sentiments - anything goes
Bizzy becs store - ang
Avenue 613 #223-anything goes

Mirno noč :)!
Ne-Ja

11 komentarjev:

  1. Jej, Jerneja, kako lepo si vse naredila in spisala krasno objavo v besedi in sliki. Najlepša hvala za ves trud z uhančki in seveda tudi za prekrasno voščilnico. Všeč mi je, kako si s srčki prikazala našo družino. Ozadje z magnolijami je fantastično, super lesk in nežen efekt.
    Še enkrat najlepša hvala za ves tvoj trud in pozornost ob moji poroki, tudi zaradi tebe in prekrasnih uhančkov, je bila popolna in nepozabna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo kako lepa voščilnica! Origami srčka sta top! Uhani pa... Uau! Čudoviti!

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo Jerneja, krasno si se odrezala!
    Pozdravček Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Prepričana sem, da si z vsem, kar si naredila, Valeriji polepšala poročni dan. Vrhunsko. Oči pa sploh ne morem odlepiti od uhanov!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoj prstan čuvam kot zaklad in vem, da bo enako z Valerijinimi uhani - resnično čudoviti so! Pri voščilnici pa mi je tako zelo všeč, kako si mislila na celotno družinico. Prava mojstrica si v vsem, česar se lotiš, hkrati pa osrečuješ ljudi okoli sebe - tudi mene, ko berem tvojo srčno objavo :)
    En velik objem na daljavo tebi in tvoji pikasti pikici, Majda
    P.S.: in hvala, ker sodeluješ v galeriji Scrapping4fun :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jerneja, voščilnica in uhančki so čudoviti. Lepa simbolika se skriva v vseh petih srčkih na voščilnici. :-) Uhančke sem občudovala že na Valerijinem blogu. Super punca si in vse nas razvajaš s tvojim krasnim unikatnim čipkastim nakitom. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Beautiful projects. I just love those origami hearts. Fabulous crafting!
    Thank you so much for entering our ATG challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
    Hugs Sheryl
    TTCRD DT
    Cat Crazy Craft Corner {My Blog}

    OdgovoriIzbriši
  8. lovely card. love the simplicity of the layout. great detail on background. thank you for sharing it with us at TTCRD and good luck, Theresa xx

    OdgovoriIzbriši
  9. Gorgeous projects! Thank you so much for sharing and for playing along at ATSM.

    OdgovoriIzbriši
  10. Gorgeous projects! Thank you so much for sharing and for playing along at ATSM.

    OdgovoriIzbriši
  11. Res prekrasno...na voščilnici si tako lepo upodobila družinico in uhani so izjemni.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).