ponedeljek, 10. junij 2019

Za Karin...

... sem spekla skutino-malinovo torto s kokosovim biskvitom. Naša "ta mlada" namreč obožuje maline in skuto. Verjemite na besedo - bila je njaaaaami :).


Recept za kokosov biskvit najdete tukaj, skutino-malinin del pa tukaj, pri čemer sem breskve nadomestila z malinami. Maline sem v obeh primerih (skutina krema in žele) precedila, da sem odstranila peške - meni pač ne ustreza, da se mi zatikajo med zobmi.


V skutini kremi se tik nad biskvitom skrivajo še prepolovljene sveže maline. Na biskvit sem dodala malo kreme in vtisnila maline, tako se krema bolje poveže z biskvitom in se kasneje torta ne razsloji.


Voščilnica je bila v slogu torte. Vzorčni papir, robna šablona, natisnjena torta, razrezano voščilo na vrvici in pikapolonice... Narejena na podoben način kot v tej objavi.


 V notranjosti žepek za denar. Torta služi kot zapiralo voščilnice.



Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca junija (vse šablone)
Aud sentiments #228-nature + sentiment
Seize the birthday #167-anything goes
Dream valley #204-summer colours
Crafting from the heart #245 - ang


Zavila sem tudi darilo od bratca... ovojni papir iz Hoferja, reciklirani trakovi in Tinin komplet kreativni ovali in zate v ovalu. Pentlja je zavezana skozi a in t v besedi zate ;).

Svoj piskrček je pridala tudi Mija. Tokrat ni bila nekaj pri volji in zelo se nama je mudilo. Važno da je roza, en kup bleščic in  konjev.

Tako se je mudilo, da sva sušili s fenom ;).
pa pa
Ne-Ja

5 komentarjev:

  1. Your card and the pie looks yummy and delicious! Thanks for being with us at Seize the Birthday!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni bi se pa v tem trenutku strašansko prilegel kos torte. :-) Vrhunsko si kombiirala torto in voščilnico. Prva liga. Darilo za bratca je lepo in domiselno zavito, Mija pa zmaga s konji in bleščicami. Kot vedno ti je tudi tokrat mala ukradla šov. :-))) Mami, uči se! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. That cake looks scrumptious!!!
    perfect card to go with it too. Love the idea of adding a pocket for money or a voucher.

    Hugs Sally Bownes
    sallysbitz2.blogspot.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  4. Mmm, njami...Super si skombinirala torto z čestitko. Lepo zavito darilo z dodatkom Najlepšega para. Zelo domiselno. Ideja na mestu. Všečkam na polno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Even as cardio should be part of your application, it need to no longer be the simplest element on your software. Sure, aerobic is high-quality for burning calories and obviously needed for proper heart fitness but in terms of weight reduction. http://nucolonproadvice.com

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).