petek, 12. april 2019

Brunda gunda twofer :).

Danes sem združila tri izzive v dveh voščilnicah. Sem kar malo ponosna nase, ker mi teta muza zelo nagaja :(... Zadeve stojijo in potem norim tik pred zdajci, da pridejo voščilnice še pravočasno v roke - sicer pa to zagato verjetno poznate vse.


Začnimo s twofer izzivom #15, kjer želijo videti živali iz živalskega vrta. Kot je že iz naslova razvidno, sem uporabila medveda. Na novoletni je uporabljen severni medved, na fantovski rojstno-dnevni pa naš domači rjavi medo (šablona in štampiljka sta od Najlepšega para).


Severni medved je narejen tudi po skici za 52 CCT. Papir s snežnim metežem v noči in vesoljsko meglico sem obrezala z največjim valovitim kvadratom (Najlepši par). Drugega sem žarkasto zarezala in mu odvzela (dodala se bolj čudno sliši, če jih pa ni :P) zvezdice.



Nekaj mi je manjkalo zato sem podlago pozlatila in sem in tja kakšno zvezdico pobarvala z wings of stela markerjem ter poudarila pikice. Za piko na i poskrbi zvezda v kotu in srček z zvezdami na žarkih. Sprva je bil namesto zvezde mišljen napis, pa sem potem ugotovila, da je narobe obrnjen in je pristal v medvedovih rokah.


Medved je dobil šal v odtenku neba (paper pearcing), na  katerega sem do-lepila zvezdice iz neba - tudi tiste malo odškrtnjene za robom, da je efekt bolj realen :).

Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca aprila  (valoviti kvadrati, mini prazniki, medvedja prijatelja, zvezdnato nebo)
Lil patch of crafty friends #103 - ang
Addicted to stamps #336-anything goes
52 CCT
Rjavi medved je narejen po skici za CRAFT-alničin izziv #233, namenjen pa je Anžetu za njegov tretji rojstni dan.


Kombinirala sem papirje iz  Hoferjevega bloka-otroška kolekcija. Medveda je pobarvan s Tinino inovacijo s "črtnim barvanjem", ampak je še daleč da dosežem Tino. Tudi ta medo ima šal dodan naknadno. Ker sem dobila izrezke, sem morala oba šala obrisati in potem obrezati ročno.


V bloku je tudi papir s črkami in številkami. Izkoristila sem številko tri in jo samo obrobila s črnim svinčnikom, ter postavila medvedu pod šapo, kot da kaže na njo.


V notranjosti sem uporabila okvirje, ki so ostali pri izrezu pravokotnikov in tako malo drugače poustvarila skico še znotraj voščilnice :). Malo je potrebno reciklirati, a ne. Sedaj sem pa v dilemi, kateta izvedba mi je bolj všeč :)....

Izzivi:
Seize the birthday #163 - anything goes
Bizzy becs store - ang
Crafting from the heart #240 - ang

CRAFT-alnica

Želim vam, lep pred praznični vikend. Upam, da bomo videli tudi kaj sončka :).

pa, pa
Ne-Ja

29 komentarjev:

  1. Super je, da si isti motiv uporabila na dveh različnih voščilnicah. Okrašena notranjost druge voščilnice je dodatno presenečenje za prejemnika, na kar bi se lahko tudi sama večkrat spomnila. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  2. Obe sta super. Lepo si se potrudila z medotovim šalom na prvi in z notranjostjo pri drugi. Vedno poskrbiš za dodano vrednost. Pridna!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole je svetovno! Zelo lepo si uporabila medvedka na obeh voščilnicah. Praznična ima čudovito ozadje. Lepo si se potrudila z zvezdami in zasneženim nebom. Na rojstnodnevni pa mi je všeč, kako si pobarvala medvedka. Pa še s paper pircingom si se poigrala! Super. Obe skici si vrhunsko interpretirala. Lep vikend ti želim. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Your little bear cards are darling! I think the sky you created is just stunning and I love the romantic heart constellation! And Anze will love his fun number card! Fantastic colors and patterns! Thank you so much for playing in Twofer Card Challenge #15! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  5. Your bear is adorable! Two fabulous designs! The 3 year old is going love this fun and colourful card. Your Galaxy sky card is beautiful with the lovely colours you've used and all those wonderful stars. Thanks for playing along with us at Twofer Card Challenge!

    OdgovoriIzbriši
  6. Both cards are lovely. Thank you for joining in the Anything Goes Challenge at Lil Patch of Crafty Friends.

    OdgovoriIzbriši
  7. These are just gorgeous cards, love the background you created with the stars and what a fantastic birthday card for a child, so clever to have the bear pointing to the 3. Thanks for sharing at Bizzy Bec's!

    OdgovoriIzbriši
  8. Jerneja, super si zadostila vsem izzivom in obe voščilnici si krasno izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  9. Mene je pa navdušilo zvezdno nebo, res je krasno! Super si uporabila dizajnerski papir na voščilnici za triletnika:)! Pa hvala za nalepki, sedaj ima nečak poln album:)!

    OdgovoriIzbriši
  10. Čisto si me navdušila s temi voščilnicami.Izvirno in domiselno si se jih lotila.

    OdgovoriIzbriši
  11. So many gorgeous creations! I love your entry into ATSM - Thanks for joining us!

    OdgovoriIzbriši
  12. It almost looks like two different bears just by the way you tilted it and gave the northern bear a star to hold. Clever and beautiful cards! Thank you so much for playing along with us at Twofer!

    OdgovoriIzbriši
  13. What a great way to use these bears and make them look so different. Thanks for joining in the fun at Seize the Birthday Challenge, Anything Goes.
    Barbara, DT

    OdgovoriIzbriši
  14. A magical Christmas card, the effect with the shades of blue is beautiful. The other card is lovely too, and a nice contrast. Thanks for playing along with the 52CCT this week.

    OdgovoriIzbriši
  15. vau, kakšno zvezdnato nebo, te barve ... obožujem jih. in vrhunsko barvanje medota. notranjost mi je pa spoh všeč kot replika skice.

    OdgovoriIzbriši
  16. What a pretty, starry card! The colour is atmospheric and rich, and your bear is so cute.
    Thanks for sharing with us at ATSM and I hope you will join us again soon.

    OdgovoriIzbriši
  17. Čudovito si se lotila obeh skic.
    Hvala, da si se nam pridružila pri 52CCT in hvala, da si se nam pridužila v Craft-alnici. Goga

    OdgovoriIzbriši
  18. A beautiful Christmas card in pretty blue shades. - Love the little star-punched panels you added. Your second card is very beautiful too. Thank you so much for joining us at 52 Christmas Card Throwdown this week.
    Rosi x

    OdgovoriIzbriši
  19. U kako lepo, v modro sem se zaljubila, medo in modrina tako lepo pašeta skupaj! Top!

    OdgovoriIzbriši
  20. Čudovito si tole izpelhala Ne-Ja!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  21. Neja, super si se lotila naše skice in naredila krasno čestitko :-)) Čudovito zvezdnato ozadje si ustvarila. Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT.

    OdgovoriIzbriši
  22. Super adorable! Thank you for taking part in our 52 Christmas Card Throwdown Challenge - Myrna DT

    OdgovoriIzbriši
  23. How cute are these two little bears. So sweet as the polar bear and then as the brown bear for the 3 yo's birthday - clever use of the same image. Thanks for sharing with us at Bizzy Becs!

    OdgovoriIzbriši
  24. Neja, kako mojstrska uporaba skic! Tista z zvezdnatimi trakovi ...mega!!!!

    OdgovoriIzbriši
  25. Very cute cards. Love the gorgeous colours. Great to see you in the ATSM gallery. Hope you will join us again soon. Nandini, DT

    OdgovoriIzbriši
  26. Krasno si se lotila naloge in veseli me, da ti je naša skica prišla prav.
    Hvala, da si sledila naši skici in senam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  27. Fantastic card designs and that is such a cute bear image used on both.

    OdgovoriIzbriši
  28. Zelo lepo in razgibano voščilnico si naredila po naši skici :-)) Krasno si ji sledila.
    Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).