sreda, 22. marec 2017

Angelček za Sveti krst in izžrebanka

 Angelček, ki si ob meni, 
moj prijatelj za vse dni,
ti me varuj, ti me vodi, 
čez ovire in pasti!

S to objavo zamujam 300 na uro. Namreč Izabela je bila krščena že oktobra, vendar je tale lepotec ostal v mapi objavi :(.


Angelček je v osnovi klekljan z navadnim belim sukancem po obodu pa teče en par z metaliziranim violčastim sukancem. Ko je čipka bila končana sem ga sešila z laksom, da je dobil 3D obliko in mu na trup pritrdila še stiroporasto kroglico za glavo.

  
Čipka se dela v enem kosu in se potem na hrbtni strani združi. Jaz sem laks od šivanja kar napeljala skozi stiroporasto kroglico in tako hkrati dobila še obešalo. Vzorec je delo Irme Pervanja in je izplen lanskega čipkarskega festivala :). Imam pa še dva muštra z malo drugačnim vzorcem, ki še čakata na moj čas.


Poleg sem naredila še 8-kotno škatlico na katero sem odtisnila Marinin napis, v notranjost dodala še lepe želje in darilce je bilo končano :).

Sedaj pa še opravičilo vsem, komentatorkam prejšnje objave za zamudo. Prstan dobi....

...DARJA, ki ustvarja na blogu "Metuljčica ustvarja" - ČESTITKE!!! Darja, se bereva po mailu, da dorečeva glede barve. Ostalim pa hvala ker pokukate k meni.

To bo to, drage moje za danes. Želim vam lep preostanek tele turobne srede.

pa pa
Ne-Ja

9 komentarjev:

 1. Luškan je ta tvoj angelček. Tudi sama imam podobnega doma in nas vsak december čuva. Čestitke Darji, to bo vesela ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. O Jerneja hvala ti tisočkrat, seveda sem vesela, le kako nebi bila in kdo nebi skakal do stropa ob tako krasni nagradi. Prstan je fenomenalen. Zadnje čase imam res srečo, mogoče pa mi jo je prinesel tale tvoj prekrasen angelček. Tudi tebi naj se dogajajo lepe stvari, iz srca ti to želim in seveda veliko radosti s svojo šjoro. Res lepa hvala še enkrat.

  OdgovoriIzbriši
 3. Res krasen angelček. Prava umetnina. Čestitke Darji.

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasno delo!
  Čestitke nagrajenki!

  OdgovoriIzbriši
 5. Ne predstavljam si, koliko dela je v enem takšnem nežnem in krhkem angelčku. Res čudovito delo in krasen končni izdelek.
  Pa čestitke Darji za prav poseben prstan.

  OdgovoriIzbriši
 6. Čestitke Darji...tvoji kleklani prstani so res prekrasni (mojega-tvojega vsi občudujejo).
  Angelček je fantastičen....

  OdgovoriIzbriši
 7. Zelo lep angelček je in kleklanje ti gre res dobro od rok.

  OdgovoriIzbriši
 8. Neja odlično kot vse tvoje kleklane stvari. Moram ga pokazat hčerini taščici, če ga slučajno nima, te bom prosila za mušter - no potem pa saj veš, kaj bo sledilo naprej - ga bo morala narediti:)). Pozdravček k tebi in lepo, da si prišla malo na plano, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 9. Čudovit angelček. Navdušena nad tvojimi umetnijami.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).