torek, 10. januar 2017

Jelenčki, lovilec sanj in še kaj

Novo leto je za nami. Po pravici povedano je bil dan kot dan brez posebne evforije :(. Ampak na ta dan je svoj drugi rojstni dan praznovala ena finu fejst šjora, ki je že od rojstva prava borka - je namreč nedonošenka. Danes objava posvečena njej :).

Z mami sta naredili super novoletne voščilnice in tako sem dobila idejo za voščilnico in del njene NL voščilnice vključila tudi v rojstno dnevno darilo.

Najprej pa vam pokažem še dolgove iz lanskega leta ;). Darilca so bila okrašena s tagci na katerih se bohoti jelenček iz arašidov. Meni so svetovni in prava paša za mojo malo žabico - kraguljčki so zakon :) :) :).



Ideja sovpada z izzivom pri CRAFT-alnici, kjer bi punce rade videle božične tage. Me je kar sram priznati, da se niti ne spomnim kdaj nazadnje sem sodelovala pri njihovih izzivih :(

Ostali izzivi:
Fairytale challenge #159- recycling
Scrapbook stamp society #107- anything goes
Brown sugar challenge #232 - anything goes
Inspiration destination challengeblog #119 - anything goes

Sedaj pa pojdimo k Izabeli in darilu zanjo. Z mami sta naredili svetovno voščilnico z odtisom njene nogice, ki je spremenjena v jelenčka. Na poti do nas je tega jelenčka očitno precej premetavalo, saj je izgubil tri metuljčke. Ma ne se bati, da so izgubljeni, v malo drugačni obliki so romali k slavljenki nazaj.

Izabela je takole ustvarjala.
Lovilec sanj je bil že kar nekaj časa nazaj namenjen njej, vendar mi ga nikakor ni uspelo narediti. Za rojstni dan pa je končno prišel na vrsto. Metuljčke sem zato uporabila kot dekoracijo, da ji ponesejo lepe želje in odnesejo grde sanje, eden pa nosi še njeno inicialko, da se slučajno ne pozabi čigav je :P. Žal se na sliki ne vidi perl, ki delujejo kot rosa na mreži.


Jelenček iz njene voščilnice je dal idejo, da ji jelenčka vrnem. Prvotno so bili tile frajerji s piercingom v obliki kraguljčka mišljeni kot novoletna voščila otrokom v sorodstvu. S spremembo napisa znotraj pa je postalo tudi sladko voščilo zanjo :).


Tekstura valovite lepenke se mi je zdela ravno pravšnja, vendar sem se uštela. Zelo težko se je rezala, še težje sem senčila, ma važno da je lizika :). Lizika dejansko drži voščilnico zaprto, znotraj pa je ravno dovolj prostora, da napišeš voščilo. Takole pa so zgledali na kupu.

Izzivi:
TTCRD - anything goes
Avenue 613 #193 - anything goes
Sunny day crafting #30 - disney or anything goes

Na koncu pa se spodobi, da vas še malo virtualno posladkam (beri naredim skomine po sladkem) in voščim. Z Mijo sva pekli čokoladne huzarske krapke, ki se bohotijo na novem prtu - zopet delo naše mati :).



Drage moje, hvala vam za vse prečudovite voščilnice, ki so priromale do nas. Hvala, ker obiščete moj blog, pa čeprav ne vračam tako vestno obiskov, Hvala vam ker ste!!!!!!! Vse dobro v 2017 in naj vam ne zmanjka ustvarjalne vneme :)! Spodnje voščilo sem prejela ravno od Izabeline mame, vendar mi paše v komplet in ga z veseljem delim z vami.


Pri nas že naletavajo snežinke, mraz stiska do kosti, ni kaj zima je :)!

pa pa
Ne-Ja




20 komentarjev:

  1. this looks very lovely Ne-Ja

    Thanks for join us at ScrapbookStampSociety Challenge.
    Good Luck and hope to see you again

    Greetings Karin DT Coördinator


    OdgovoriIzbriši
  2. How cute, and so super creative. Thanks so much for stopping by to play along with us. We hope you will join us again soon.
    Blessings,
    Karen
    Really Reasonable Ribbon

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako krasni jelenčki :) Sploh se ne bi mogla odločit kateri so mi najbolj všeč, saj so vsi po vrsti prav luštni. Nogica je seveda nekaj čisto posebnega, zelo posrečeni so pa tudi tagci z arašidom. Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice.

    Lp,
    Veronika

    OdgovoriIzbriši
  4. Zmanjkalo mi je besed... :-) Tvoji jelenčki so fantastični. Tisti na tagcih, iz arašidov, še prav posebno. Lovilec sanj je prva liga. O sladkarijah ne bom izgubljala besed, ker sem mižala, ko sem skrolala po zapisu. :-) Voščilo pa je tako simpatično, da mi usta z vso močjo vleče proti ušesom. :-))) Bodi na toplem!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hihih,kako fino voščilo :)! Jelenčki z liziko pa zmagajo! Si moram zapomnit, mislim,da bi bili vsi nečaki veseli takšnih voščilnic... :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobro si uporabila tematiko jelenčkov. Všeč so mi tako tagi, kot ti z liziko. Hvala in vse dobro in ustvarjalno v letu 2017.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi jaz bom najprej rekla: HA HA HA za tole izvirno voščilo, potem pa za lizike (te so že kar nekaj časa v moji mapi naredi), PA ARAŠIDI , ojej, tile jelenčki so res kot cukri, pa kaj če se vse cefra, koga briga, saj itak vsi zijamo v sredino...
    Lovilec sanj je kleklan....o porkaš, si pa naredila kar precej stvari (se vidi, da imaš malo miru in ga prav izkoristiš). Kaj naj rečem drugega kot to, da si bila spet izvirna in pridna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Wow - very cool things. Thanks for showing your artworks for the fairytale-challenge.
    hugs
    mamapia

    OdgovoriIzbriši
  9. Beautiful project!! Thanks for joining our challenge at Inspiration Destination I hope you’ll join us next time again.
    Jolanda
    (DT member)

    OdgovoriIzbriši
  10. Kakšni krasni jelenčki in koliko jelenčkov. Super lušti so tile arašidovi na tagih, pa tudi tisti z nosom podobnim liziki :) so krasni. Po moje bom enega podobnega nardela letos za vnuka, tri letnik pa menda že sme dobit liziko??
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici in ja pridi večkrat, vesele te bomo. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  11. Uf uf uf, sploh se ne morem nehati sprehajati gor in dol potem postu :-) tako zelo mi je všeč pri tebi:-)
    Jelenček so tako kjut in tako sladki mmmmmm
    Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  12. ooo kako unikatno ustvarjanje :-)) Zelo so mi všeč tvoji jelenčki, tisti na tagcih so še posebej posrečeni.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  13. Sehr schöne Sachen hast Du gemacht. danke, für die Teilnahme bei Fairytale Challlenge. ich habe mich gefreut, weider von Dir zu lesen.
    LG Beate

    OdgovoriIzbriši
  14. ta objava pa je res nekaj posebnega. Spomnila si nas, da lahko tudi brez vseh pripomočkov izdelamo krasne izdelke....samo domišljijo moramo uporabiti.

    OdgovoriIzbriši
  15. Glad you were able to get caught up on all your gifts! Great projects! I really like the Dream Catcher! Thanks for sharing these wonderful creations with us at 613 Avenue Create!
    Hugz,
    Chana, Owner

    OdgovoriIzbriši
  16. Krasno si ustvarjala. Tagi so res nekaj posebnega.
    Hvala, da si ustvarjala z nami v CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  17. These are all so cute! I especially love the peanut shell reindeer! Thanks for sharing with us at the Really Reasonable Ribbon Anything Goes Challenge. Happy New Year!

    OdgovoriIzbriši
  18. Such wonderful creations, what a talent you are.
    I love the peanut shell reindeer labels.
    Glad you stopped by at 613 Avenue Create this month.
    Hugs Sheryl DT member xx

    OdgovoriIzbriši
  19. Krasni izdelki in super simpatični jelenčki, sploh ti z arašidi, fantastična ideja! Vse dobro tudi vam! :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Krasni tagci z arašidi, kaj vse se lahko naredi, samo ideja mora biti. Zelo lep, lovilec sanj. Jelenčki z liziko so mi tude zelo všeč. Te piškote sem tudi sama delala pred leti in so res njami. Lep prtiček in krasno voščilo. Si ga moram shranit. Lp.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).