četrtek, 15. december 2016

Posebne sorte naročila :)

Drage moje en lep pozdrav! Ne, ne nisem se zmotila, samo prah sem obrisala iz računalnika in bloga in se vzela v roke - je res že čas da kaj novega (beri narejeno že zdavnaj) pokažem :).

Pri nas se dogaja na polno. Mija je stara eno leto, mami je zaključila s porodniško, lanskim dopustom, letošnjim dopustom in sedaj "veselo" dežura v službi, vmes smo se preselili na obrobje Cerkniškega jezera, nekaj se tudi papirčka in kleklja, malo že okrašujemo stanovanje.... ampak o tem kdaj drugič.

Danes bo govora o moji zlati sestrični, ki je v vseh pogledih ne-tradicionalna, tako da so tudi njena naročila vedno nekaj posebnega.


Najprej začnemo s poročno voščilnico št.1  - gremo od zadnje proti prvi. K. je želela nekaj v temle stilu . Moji pripomočki žal ne dosegajo tako visokih kriterijev, tukaj pa je alternativa. Naročnica zadovoljna :). 



Motiv para je najden na internetu in natisnjen na biserno osnovo. Točno 11 rdečih srčkov (da ni prekičasto) se skriva v tresočki, ki jo prekriva suh embossing v obliki vitic in listkov. Ker pač nimam take šablone sem senčila stencyl šablono, obris potem z iglo prerisala na pavz in nato s pomočjo moosgume v podlagi dokončala obliko. 

Kuverta je narejena bolj škatlasto, okrašena pa je samo zadnja stran, saj je mišljeno da je skozi "prvo" stran vidi voščilnica.



V notranjosti je verz natisnjen na pavz, ki je zopet embossiran in vpet z dvema rdečima srčkoma na podlogo. Tako sem dobila super 3D izgled.




Slike so bolj tako tako, saj sem pozabila slikati za blog. To je bilo samo za naročnico v potrditev... :)

Izzivi:  
Alphabet challenge blog - U for use something red


Poročna št.2. je morala biti narejena v mentol odtenkih - taka je bila tema poroke. Hkrati pa čimbolj CAS in natur. Origami srčki v dveh odtenkih in vrvica iz jute pa je to to.




 Izziv:
Addicted to stamps # 224- CAS

Tretje naročilo pa je romalo k njenemu nečaku za Sveti krst. Cik-cak ozadje, netradicionalna barva, brez odvečne krame.... nekaj v tem stilu.


Ker nisem imela cik-cak papirja na zalogi in je voda zopet tekal v grlo, sem sama naredila šablono in senčila. Verz je natisnjen v ozadju, paspartu okvir s svilenim trakom pa naredi tresočko bolj 3D. Pogruntavščina je križ iz sequinčkov, ki so nalepljeni na trdo prozorno folijo.



Tole je multi objava po dolgem času :). Upam, da vam nisem zamorila dneva. Draga moja sestrična zate pa upam da si bila zadovoljna z mojim delom - namučila si me, sedaj pa čakam na nove izzive :P.

pa pa
Ne-Ja

11 komentarjev:

  1. Pri vas pa se dogaja ;) In dela ti ne zmanjka. Lepo si naredila vse, pa fino si se namučila ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja Jerneja, lepo te je spet "videti in slišati":). Res si imela dolgi mrk, ampak povsem upravičeno in ti je oproščeno. Da ne pozabim, prvo voščilnice: super si vse rešila, naredila in imela pri tem več kot ogromno dela - vse čestitke.
    Sicer pa je še meni žal, da si morala zapustiti Mijo in it v službo, ampak poglej, hitro lahko rešiš ta problem - naj kar Mija dobi še sestrico ali bratca, pa boš lahko spet doma:)) - samo predlog:)). No, sedaj bomo pa že še kaj na vezi, lep pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. Res je lepo videti, da si začela spet ustvarjat (tudi na blogu)...saj vem, da ni tako enostavno, ker ima dan premalo ur, en kup problemo, pa vendarle...počasih se bo vse rešilo, že po tvojih izdelkih se vidi, da gre na bolj, in tale tvoj komplet je prekrasen in lepo si se znašla s tem embosing vzorcem, ki si ga dodala ravno na prava mesta, da postane bogat izdelek.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kup problemov, na bolje...."naša" je iz dneva v dan bolj šlampasta pri komentiranju...sorry

      Izbriši
  4. I love your paper folded hearts! They are really cool! Thanks for sharing this delightful card with us at Addicted to Stamps and More blog.
    :) Marie--ATSM DT

    OdgovoriIzbriši
  5. draga sestrična seveda sem bila zadovoljna z vsemi izdelki.... predvsem pa obljubim, da sem te za letos "namučila" dovolj... drugo leto pa v nove "boje" z mojimi "posebnimi težavami"... vsekakor pa cenim, da me razumeš v moji ne tradicionalnosti... ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Eno leto je že na okrog. Ne moreš verjet in vidim, da se pri vas res veliko dogaja. Tudi ustvarjalno si bila pridna.

    OdgovoriIzbriši
  7. Thanks for joining us at ATSM with your wonderful origami card! wish you a lot of inspiration for the next year and you will join us again. Martina

    OdgovoriIzbriši
  8. Pri tej objavi se sliši samo vzdihovanje občudovanja. Vse skupaj je TOP. Krasno.

    OdgovoriIzbriši
  9. Pozdravljeni, gospe in gospoda.

    Želijo, da se določi, da vaše finančne težave vseh vrst? Jaz sem posojilodajalec, priznano mednarodno za moja dejanja pomoči za podjetja.

    Imam ambicije, da bi vse ljudi v finančne težave.

    Prosim, da me kontaktirate po e-pošti za več informacij.
    socialne, moje obveznosti.
    E-pošta: clausetafilon@gmail.com

    Prisrčno.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).