torek, 27. december 2016

Adventni venčki 2016

Toliko se je dogajalo zadnja dva meseca, da vam nisem še uspela pokazati letošnjih adventnih venčkov. Saj vem, da so sedaj te zadeve že "passe" vendar mi je škoda, da jih nebi delila z vami.

Prvi je narejen iz storžev in mahu. Storži in mah so z vročo pištolo nalepljeni na vrbov obroč.



Drugi je narejen iz polžjih hišic in mahu, zopet je osnova vrbov obroč. Za popestritev barvne skale pa so poleg še rožice narejene iz "nekega" okrasja kupljenega v Lidlu in janeževo zvezdo.



Tretji ima za osnovo leskove šibe - trta je letos speljana "za senco," tako da je nisem rezala, bi pa verjetno dala svoj pečat obliki. Svečke stojijo na/v trnastih podstavkih zapičenih v osnovo. Traka sta napeljana zato da skrijem žico in seveda, da poživita celoto. Sestavljena roža pa se tudi ponovi zaradi popestritve barv. Žal se perla odtenka ne vidi na fotografijah.



Četrti je spleten iz smrečja in enostavno okrašen z borovimi storži in muckami od srobota. Tako lažje kljubuje naravnim razmeram ;).



V delu je bil še peti, vendar sem jaz spletla samo osnovo, okrasila pa sta ga sestrica in mati. Fotografije pa žal ni, ni.

Hvala vam za vsa lepa voščila, ki so priromala do nas, kljub temu da sem zeloooo zanemarjala vaše bloge :(. Zlate ste!

pa pa
Ne-Ja

9 komentarjev:

  1. Morski, JAAAA morski.... definitivno je tisti, ki mi je najbolj padel v oči...pa kaj če bo kdo rekel, da školjke pašejo samo poletju...če jih znaš lepo uporabit, so krasna zimska dekoracija.
    A si ti odprla masovno proizvodnjo venčkov????? Jaz enga nisem spacala skup....po pravici povedano...enega sem, ampak beseda "spacala" bo ostala zraven. Bravo za potrpljenje....grem pa raje piškote pečt.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepi in prav posebni venčki :-))
    Lep praznični teden želim!

    OdgovoriIzbriši
  3. Uff, čudoviti so. Vsak po svoje in bi se težko odločila za enega.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zares čudoviti venčki. En lepši od drugega. Prava mojstrica si.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne-ja, čudoviti adventni venčki. Vsak je nekaj posebnega,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Pridna si bila. Vsi so enkratni, posebni in zelo lepi.

    OdgovoriIzbriši
  7. Res bi bilo škoda, če nam ne bi pokazala teh cukerčkov. :-) Vsi po vrsti so prelepi. Hvala za voščilnico, ki je prispela v naš nabiralnik. Želim ti čudovito leto, ki prihaja!

    OdgovoriIzbriši
  8. Uau, prekrasni so in res nekaj posebnega! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasni venčki, res bi bilo škoda, če jih nebi pokazala.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).