petek, 25. december 2015

Zelen Božič in voščilo

Najprej vesel Božič vsem skupaj in Srečno 2016, če se do takrat ne beremo več! Zadnji bel Božič smo baje videli davnih 8 let nazaj tako da sploh nimam občutka, da so prazniki... TV in računalnik sta tudi postala bolj za okras, ma na vsake toliko se pa celo spravim in vržem uč na vaše kreacije...

Letos sem se celo že oktobra lotila izdelave voščilnic, ma ker je naša šjora pohitela sem naredila samo obeske ostalo pa sedaj. Marsi kdo bo prejel moje voščilo z zamudo ali celo po praznikih, ma namen je (bil) dober :). Pa saj bodo prejemniki razumeli, kajne?

Idejo sem dobila med brskanjem po Pinterestu, za obesek tukaj, za obliko voščilnice pa ne najdem več povezave. Malo sem prilagajala in nastalo je tole.




Smrekice so narejene kot obeski in se jih lahko odpne iz voščilnice ter obesi na jelko. Narejene so iz volne, žice in perl oz. črk.



Voščilnica je kaširana valovitka z ovojnim papirjem in po robovih "zasnežena". Verz sem si sposodila pri Menartu, pri katerem najdeš misli za vse priložnosti.


Meni je ideja všeč, izvedba pa bi lahko bila malo bolj dodelana. Važno, da je otrokom všeč, pa tudi za na poličko nad kaminom "nej švoh", saj stoji sama ;).

Drage moje blogerke - hvala vam zato ker ste in vse vaše lepe želje! Upam, da ostanete take kot ste in da se beremo tudi v prihajajočem letu!

Jerneja

16 komentarjev:

  1. Hvala lepa za "živo" voščilnico, res je nekaj posebnega ta samostoječa smrečica...zanimiva ideja. Lepe praznike tudi tebi in vsem tvojim.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vesel Božič tudi tebi! Hvala za čudovito in unikatno voščilnico. Obesek je svetoven. Ideja za ponucati. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Super si tole spedenala. Zelo mi je všeč ideja tudi za okrasek. Naj te potolažim, d atudi meni še ni uspelo poslati vseh voščilnic. Ampak do novega leta jih bodo (upam) vsi dobili ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse lepo tudi tebi in tvoji družinici.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Dva v enem, super ideja je ta samostoječa smrečica. Vesele praznike tudi tebi in tvoji družinici.

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasne so in že z eno je veliko dela, ti pa si jih naredila toliko.
    Lepe in čarobne praznike še naprej.

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Jerneja, tvoja voščilnica "visi" in je vredna občudovanja in seveda vse pohvale tebi, ki poleg vseh prijetnih obveznosti uspeš mislit še na nas:)) Velikokrat se spomnim nate in na Mijo, ki skrbi, da mamici ni dolgčas:))
    Hvala za poslano, tebi in tvojima pa lepe "zelene praznike" in srečen prestop v novo leto, ki naj bo zdravo in uspešno. Pozdravček, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tudi tebi in tvojim najdražjim želim lepe praznike.

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepe praznike vsem skupaj. Voščilnice so krasne.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse lepo v novem letu. Te razumem, da nimaš časa.Ga je pri meni letos tudi nekaj manj...
    uživaj v radosti svoje male "šjorice", to so nepozabni trenutki, ki se jih ne da nadomestit, če jih zamudimo,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Dobro tole zgleda. Te pa popolnoma razumem, da je vaš fokus trenutno povsem drugje in tako je tudi prav. Uživajte.

    OdgovoriIzbriši
  12. Res nekaj posebnega, kot je poseben čas z dojenčico..izkoristi ga, nikoli več se ne vrne, ustvarjanje pa bo tu vedno :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. oooo kolk si lepe voscilnice naredila in smrecice sem si tudi jaz take zelela pa nisem uspela se naredit:((( tvoje so zelo lepe:)))) pipi kot recem jaz:)))
    ma pupika ti uspesno zapolnjujeje cas in ni cajta .... bodite fajn naredite si lepo novo leto in uzivajte vsak trenutek:)))

    OdgovoriIzbriši
  14. Krasne in nekaj posebnega. Pa obeski iz volne in še vsega ostalega, so zelo lepo izpadli.
    Bodite lepo!

    OdgovoriIzbriši
  15. Oh, dobra si, da sploh utegneš kaj ustvariti z detecem v hiši! Uživajte in cartajte se in naj vam bo lepo! Obeski so prelepi, voščilnice pa prav nekaj posebnega!

    OdgovoriIzbriši
  16. Krasne voščilnice, pa obeski iz volne so prav posebni! Uživajte z dojenčico in srečno v 2016 tudi vam! :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).