sreda, 24. junij 2015

Sladkajmo se

Dragi moji zvesti spremljevalec. Bliža se moja 200-ta objava in sedaj je čas da vas malo posladkam :). V soboto sem obiskala Idrijo in čipkarski festival ter našla eno "novost", ki jo želim že dolgo preizkusiti. Sicer videla nisem kaj dosti, ker se je vlil dež, vseeno pa bo nekaj novosti za videti. Del bonbončka bo tako v mojem - klekljanem stilu, del je ustvarjalen, pa še kaj se bo našlo do datuma, ko izžrebam dobitnico. Kaj točno, pa naj bo za 1x še skrivnost, da bo bolj zanimivo.


Za sodelovanje je dovolj, da se pofočkaš pod objavo. Če pa deliš novičko na svojem blogu in/ali postaneš moj novi spremljevalec pa tudi ni nič narobe :). Čas za prijavo je do 200-te objave, obljubim, da bom sproti odštevala ;).

Toliko za danes, uživajte na zadnji dan šole in se beremo!
Ne-Ja

32 komentarjev:

  1. no, tole sem pa očitno hitro opazila ;))) tvoj blog me vabi znova in znova, si tako vsestranska ustvarjalka, da vauuu. in tudi pridna blogerka:). in tvoje čipke jemljejo dih!
    hvala za sodelovanje in veliko ustvarjalnosti še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zadnji moment...tega pa res ne smem izpustiti. Če bom imela srečo pri žrebu, mi pa prišparaj, če slučajno ne bom videla...na internet na jugu se ne morem zanesti...je in ga ni (sistem "uzela ga magla"). Lepo bodi in ustvarjaj. čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Evo, tudi jaz sem pohitela, da se potegujem za tvoj bonbonček. Tvoje klekljane čipke me vedno znova navdušijo in prav srečna in ponosna bi bila, če bi lahko postala lastnica katere izmed tvojih mojstrovin.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za 200. objavo že v naprej, to je kar lep zalogaj. Zelo rada pokukam na tvoj blog in si pogledam tvoje mojstrovine. Seveda se z veseljem potegujem tudi za bonbonček. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Jerneja, hvala za vse tvoje prispevke in komentarje...čeprav ne komentiram zaradi pomanjkanja časa, se pod to moram pofočkati. Čestitke za bližajočo 200 objavo
    Drugič moraš povedati,da si v naših koncih, bi te povabila na torto :)

    LP

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, kako lepa okrogla številka se bliža in zelo lepo od tebe, da boš popraznovala z nami! ;) Vse, kar čipkastega in drugega pride izpod tvojih rok, je prekrasno in vedno rada pokukam k tebi, hkrati pa se neizmerno razveselim vsakega tvojega komentarja, ki je vedno tako pozitiven in nabit z dobro voljo! :) Čestitke že v naprej in še na mnoga ustvarjanja! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Jerneja, vse čestitke, da si prišla (že skoraj) do 200 objave. Hvala, ker nas razveseljuješ s tvojimi mojstrovinami, ki so resnično nekaj posebnega. Razveseljuj nas še naprej in z veseljem se pofočkam tudi pod to objavo:)) En lep pozdrav ti pošiljam, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  8. No, sem bila prepričana, da sem tvoja spremljevalka že ves ta čas, pa očtno nisem bila :( To sem zdaj popravila. Ne zavzamem se toliko za te stvari, ker vse vas spremljam preko Bloglovin-a. Mi je veliko bolj pregledno :) Skratka, čestitke za toliko objav in za toliko lepih izdelkov, receptov in še česa. Uživaj v vsem kar počneš in sem že zelo radovedna kaj novega boš sprobala :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Congratulations on nearing your 200th post! I enjoy following along! Thanks for sharing your talents with us!
    ~Laurie

    OdgovoriIzbriši
  10. Se pofočkam in komaj čakam, kaj novega boš pripravila.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ojla, lepa novica:)) čestitam za okroglo številko in se z veseljem pofočkam.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ooo, čestitam! Si res pridna - ustvarjalno in z objavami! Verjamem, da bo nastalo spet nekaj čudovitega!

    OdgovoriIzbriši
  13. Ooo čestitke za 200 - to objavo. Tukaj se pa res moram pofočkati.
    Komaj čakam, da vidim kaj bo nastalo :) Lepo ustvarjaj.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Jerneja, midve se pa "poznava" že od vseh začetkov tvojega bloganja. :-)) Navdušuješ me s super idejami in krasnimi, raznolikimi, izdelki. Sem ponosna lastnica prelepih klekljanih uhančkov, ki si jih nadem ob posebnih priložnostih in se važim z njimi. :-)) Želim ti še veeeeliko objav in vse lepo pri vseh življenjskih izzivih. :-)) Novičko o tvoji jubilejni objavi pa z veseljem delim na svojem blogu.

    OdgovoriIzbriši
  15. Tudi jaz se fočkam na tvoj bonbonček. Občudujem tvoje klekljanje. In čestitke za tvojo 200-to objavo.

    OdgovoriIzbriši
  16. Tudi jaz se fočkam na tvoj bonbonček. Občudujem tvoje klekljanje. In čestitke za tvojo 200-to objavo.

    OdgovoriIzbriši
  17. Vrlo rado bih imala neku od tvojih kreacija, jer uvijek me fasciniraju iznova.Pa evo i mene u sudjlovanju z atvoj bonbon.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  18. Čestitam za bližajočo okroglo objavo. Rada pokukam v tvoj kotiček. Želim ti veliko ustvarjalne energije še v naprej. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  19. Ooo, 200 bo že za tabo. Tako hitro beži čas in objave. Čestitam za tvoj trud in krasne izdelke, ki nam jih predstavljaš. Res me zanima, kaj novega si videla na festivalu. Verjamem, da ne bo potrebno predolgo čakati in bom zopet vzdihovala ob tvojih mojstrovinah.

    OdgovoriIzbriši
  20. Draga Jerneja, čestitke za jubilejno število objav. Vsak tvoj nov post očara, preseneti in prikaže kakšen del tvojih mnogih talentov. Naj bo kreativnost, ustvarjalnost še naprej pri tebi doma. Veselim se novih tvojih del in objav.
    Vesela pa bi bila tudi kakšne tvoje mojstrovine pri meni doma.
    Lep praznični dan in srečno vsem pri žrebu.
    Tamara :-)

    OdgovoriIzbriši
  21. Draga Jerneja!
    Čestitke za vseh prihajajočih 200 objav.Tvoji izdelki so res prava paša za oči in veselje je obiskovati tvoj blog.Komaj čakam,da vidim,kaj si novega naredila.
    Saj veš,da se bonbončka vsekakor ne branim,zato se pridno postavljam v vrsto :)
    Pozdravček in lepo ustvarjaj še naprej :9
    Urška

    OdgovoriIzbriši
  22. Saj ne morem verjeti, da bo že 200-ta, se še dobro spomnim tvojih prvih objav. Ostani tako vsestranska ustvarjalka!
    Mojca

    V primeru, da bi bila izžrebana, prosim za obvestilo na mail, ker tu na Iberskem polotoku nimam vedno interneta.

    OdgovoriIzbriši
  23. Čestitke! Upam, da preberem še veliko tvojih objav :) me pa prav zanima kakšno novost imaš ;)

    OdgovoriIzbriši
  24. Uau, iskrene čestitke za tako lepo številko. Bravo. Komaj čakam, da vidim to novost. Vedno občudujem tvoje čipkaste umetnine.

    OdgovoriIzbriši
  25. Ne-Ja, čestitke za 200tko! Lepo nizaš objavo za objavo in nam prikazuješ svoje čudovite izdelke :-))
    Še na mnogo objav .-)

    OdgovoriIzbriši
  26. Ne-Ja, čestitke za 200tko! Lepo nizaš objavo za objavo in nam prikazuješ svoje čudovite izdelke :-))
    Še na mnogo objav .-)

    OdgovoriIzbriši
  27. Tega pa resnično nebi želela zamuditi, se že fočkam in to tik pred 200-to objavo. Čestitke za tvoje kleklarske mojstrovine, pa seveda tudi vse ostale ideje, ki so vedno izvirne.

    OdgovoriIzbriši
  28. Tudi jaz se pofočkam....čestitke ob 200- ti objavi. Tvoj blog pa z veseljem spremljam že dolgo časa, da lahko občudujem tvoje prekrasne izdelke :-)

    OdgovoriIzbriši
  29. Čestitke za 200-tko ;) Želim-a ti še veliko veliko kreativnih uric ;)

    OdgovoriIzbriši
  30. Čudoviti izdelki vsi po vrsti. Iskrene čestitke ob 200-ti objavi in še ogromno prečudovitih mojstrovin ti želim :)

    OdgovoriIzbriši
  31. cudoviti izdelki, sploh ko jih vidiš v originalu.. želim ti, da bi imela še polno idej in seveda dovolj časa še naprej za ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).