sreda, 3. junij 2015

Majski SWAP

Na blogu Niti za srečo je potekal majski SWAP. Sodelovalo nas je pet ustvarjalk, vsaka je izbrala svojo majsko barvo, Marjeta pa je nato dodelila/izžrebala naše obdarovanke. Povzetek SWAP-a najdete tukaj.


Moja obdarovanka je bila Ina, katere majska barva je bela kot cvetovi solzic. Naredila sem ji klekljan obesek v želeni barvi s tem da nisem uporabila klasične bele, temveč tako s posebno nitko, ki deluje kot rosa na cvetu :)


Žal se tega odbleska na fotografijah ne vidi. Priznam, da ga je malo ubila tudi smola oz. novi utrjevalec čipke (močnejši od "štirke" - če katero zanima).


Da rožica narejena iz ribic lepše stoji sem uporabila kovinski obroček - mi je všeč izlged in bom zagotovo še kdaj ponovila :). Tudi na pravokotnem obesku, ki paše v komplet s tem oz. ju lahko poljubno kombiniraš kot uhane ali obesek. nisem se ga še lotila, tako da ga niti ne morem pokazati.


No tole pa mi je prinesel "stric poštar" od Marjete. Vrečka za kruh v malo bolj odbiti barvni kombinaciji. Zakaj tako, pa bolj proti jeseni ;).


Lep začetek srede in naj bo sonček tako kot se spodobi za poletje :).

pa pa
Ne-Ja

19 komentarjev:

  1. Predivno. Svaki put samo gledam i divim se tvom nakitu. Fenomenalno.I vrecica je bas predivna.
    LP, Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lep obesek. Ina je pa res srečnica.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole z obročkom pri ribici je fina in zelo koristna pogruntavščina, ker jo lepo napne in raztegne. Obesek je res čudovit, samo ribice je treba znat delat...tega pa naša še ni osvojila in vprašanje, če bo kdaj čas, da se bom spet podala v nadgradnjo mojega znanja o čipkah.
    Mi je pa všeč še podlaga, ki si jo naredila za obesek. Lepo darilce za swap kolegico. Pri tem swapu sem pa špricala, dobila neopravičene ure, ker mi ni nihče dal opravičila. Lepo bodi. čao

    OdgovoriIzbriši
  4. Znova čarovnija izpod tvojih rok. Ne vem ... vse, kar narediš ima tak pridih ... vilinskega ... pa ne vem če je to nitka, čipka ali ti ali je kar kombinacija vseh treh! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem že občudovala tvoj prekrasni kleklani obesek. Zelo mi je všeč. Prava mojstrica si. Srečnica Ina! Tudi darilce, ki si ga prejela, je prava mojstrovina. Prepričana sem, da bo vrečka za kruh v odbiti barvni kombinaciji v središču tistega, kar nam boš pokazala jeseni. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Prelep je, ga že občudujem odkar sem ga prvič videla. Mogoče mi je zato tako noro všeč, ker je bel. Tako zelo nežen je.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovit obesek si naredila :-)) Nežno in lepo!

    OdgovoriIzbriši
  8. Super lepo, saj sem ti že 1000x rekla, da si mojstrica:)) Tista jesenska zadeva me pa po žensko razžira:)) LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  9. oh, to čudovito klekljanje in bela čipka, prekrasna je!
    sem pogledala vaš swap in neverjetno originalne ste pri svojih idejah. se že veselim jesenskega velikega projekta, barve obetajo :))))

    OdgovoriIzbriši
  10. čudovito darilo si dala iz rok in lepega tudi dobila

    OdgovoriIzbriši
  11. Prekrasen obesek....pogledala sem swap izdelke- same čudovite stvari.

    OdgovoriIzbriši
  12. Prekrasen obesek....pogledala sem swap izdelke- same čudovite stvari.

    OdgovoriIzbriši
  13. Zelo lepo si jo naredila in res si dobila odbito vrečko za kruh.

    OdgovoriIzbriši
  14. Uau tako nežen in eleganten obesek, čudovit! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. ooooo kako si se potrudila:)))) zelo cedno:)))
    tista stirka kako se rece:)))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).