torek, 5. maj 2015

Nakit

Se vam je že kdaj zgodilo, da imate en kup stvari za pokazati pa enostavno ni volje, da bi se usedle za računalnik in spisale objavo? Že da se ne usedem za računalnik je kriza, kaj šele da ne komentiram vaših objav :(. Počutje je pač v k... in srčno upam, da me kmalu mine.

Danes na hitro komplet nakita za botro. Poleti bo uradno postala prvič tašča, tako da je tudi nakit prilagojen njenim željam in je usklajen z obleko. Hvala pa Ani, ker je bila model za fotografiranje :).



Tale zlat sukanec mi kravžlja živce in ga moram res skriti, ko bo naslednja stranka izbirala barvo. Od vseh 11-ih metaliziranih sukancev (isti proizvajalec) je ta edini, ki se oguli in potem režeš in "štukaš" in.... skratka groza :(! Swarovski kristalčki so kupljeni v Svetu metraže (najcenejši, čeprav jih moraš vzeti več) s tem da so tu luknje vse enakih dimenzij. Res ne vem zakaj so potem tisti pakirani po 25 in kupljeni v ustvarjalnih trgovinah tako različni.




Toliko za danes. Lep sončen pa pa in hvala ker pokukate k meni :)!

P.S.:  s prejšnjo objavo, sem zopet postala GDT pri Scrapping 4 fun challenges. Iiiii zame :)

18 komentarjev:

  1. Vauuu, čudovito! Sploh si ne predstavljam, kako narediš tako čudovit nakit, lahko samo rečem, da je enkraten. Kar pa se komentiranja blogov tiče sem pa na istem kot ti. Upam, da bo kmalu kaj bolje....

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovit nakit, občudujem tvoje tovrstne izdelke, neverjetna si. Čestitam za GDT.

    OdgovoriIzbriši
  3. Šele zdaj vidim, kako je včasih težko sledit kaki punci, ki objavlja vsakodnevne stvari...zato sem jaz nehala to delat, čeprav je robe za 10 dni. Ja kdo hudiča pa ima čas, da vsak dan eno uro samo piše komentarje, tako da mislim, da to vse vemo in da ne sme bit nobena huda, če kdaj ne napišemo nič. Pregledam pa vsakodnevno, tako da ni panike.
    Tale nakit je pa hudo HUD. Čestitke za GDT. čao

    OdgovoriIzbriši
  4. Jerneja, kadar pokažeš kakšen tvoj izdelek je noro dobr, ma kaj dobr, ČUDOVIT! Res sem vsakokrat do konca in nazaj navdušena nad vsemi tvojimi izdelki.
    Povsem te razumem glede komentarjev in pa tudi objavljanja stvari, ki se jih naredi.Še jaz, kljub temu da sem v klubu penzionistov, ne morem slediti vsem objavam, pa tudi svojih kar ne morem spraviti na plano.
    Bodi lepo in uživaj:)) LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  5. O joj kako pa je to krasno. Tvoj nakit je tako lep, da si ga ne bi upala nositi...spravljen bi bil v predalu in bi ga samo jaz lahko občudovala :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepo!! Te razumem kaj misliš, jaz se niti ne morem spravit k temu, da bi ustvarjala, kaj šele objavljala!

    OdgovoriIzbriši
  7. Madonca punca! Od sile si! Kljub temu, da se nitka trga in te jezi sto na uro, je tale nakit vreden vsega občudovanja in ene sto krat VAU in OH in SPLOH! Punco si vrhunsko okrancljala. :-))
    Čestitke za GDT. Popolnoma zasluženo!

    OdgovoriIzbriši
  8. uf uf żivcke na pašo:))
    tale kovinska nitka zna bit.... tezka a?? no ja bejba očitno obvladaš:))) nic napak. ne vidim vse super:)))
    tebe jezi nitka mene pa mreza k si jo vsaka izbere.... vcasih bi rada kak drugi vzorec pa nocejo najbolj jim sede.... mreza... hihi
    stranke imajo prednost:)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasen nakit. Čestitke za GDT in upam, da bo počutje kmalu boljše. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja, v takšne obdobju sem sama :) Komentiram še, le za objave na svojem blogu mi ni.
    Uh, kakšen nakit in ti kar verjamem, da si imela težave z nitko. Ampak rezultat je fantastičen!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitke za GDT. Ja, pride tako obdobje in tudi meni pomlad odnese energijo in predvsem voljo za bilo kaj. Zelo lep komplet je. Ni pa fajn da se tako jeziš z materialom zraven, torej bo morda res dobro da skriješ ta sukanec naslednjič pred stranko :)

    OdgovoriIzbriši
  12. joj Jerneja mislim da mene tudi daje spomladanska utrujenost ali pa ima dan res premalo ur!?!? Kompletek je čudovit ;) Čestitke za GDT

    OdgovoriIzbriši
  13. Znova prekrasen nakit! Nitko pa res skrij, če ti dela take preglavice! Zraven je treba uživati! ;) Za energijo se ne sekiraj preveč - tako kot odide, se lepega dne tudi vrne in takrat se že veselim tvojih obiskov in zelo simpatičnih komentarjev!

    OdgovoriIzbriši
  14. oooo kako so krasni, botra jih bo sigurno vesela. lp

    OdgovoriIzbriši
  15. Čudoviti uhančki in verižica. Verjamem pa, da je potrebno veliko potrpljenja. ;)

    Hvala, ker se tudi poteguješ za moj bombonček, vendar te moram opozoriti, da si se pozabila prijaviti preko Inlinkz-a (moder gumb). ;)

    Lepo ustvarjaj še naprej. ;)

    OdgovoriIzbriši
  16. Oh, še en krasen komplet! Upam, da se ti bo počutje čim prej izboljšalo! In čestitke za GDT!

    OdgovoriIzbriši
  17. Kako čudovit komplet! Tvoj nakit mi vedno vzame sapo! :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).