torek, 14. julij 2020

Udar po moško #3

Še kar smo pri moških voščilnicah. Danes pokažem voščilnico in vabila za 60-let. Občudovala sem idejo Andreje M., ko se je poigrala z zelenjem od potonik. Malo sem reciklirala in wola - moška voščilnica gre lahko na pot :).


Z različnimi zelenimi blazinici sem osenčila domačo stencil šablono listja na kaširano stran iz knjige. Iz črnega papirja sem izrezala napis, ga prevlekla s tekočimi perlami in mu dodala v viola senčeno senco.



Za bolj eksotičen pridih ovijalke, sem pod "je" iz šopka listov iz pavz papirja naredila nežen cvet, kjer je služi kot osrednji del cveta. Par zlatih polperl za bling-bling efekt in voščilnica je končana.

Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca julija (vse šablone)
Alphabet challenge - G is for glitter and gems 


Vabila za konjarjevih 50-let so "padal v uč" takrat še bodočemu 60-letniku. V času korone sva na daljavo dorekla popravke, vsebino, datum... V igri je bila zopet valovitka, namesto konjarske tematike pa so saloonska vrata postala vrata v zidanico. Trta je najdena na spletu in s pomočjo računalnika obdelana in postavljena na zeleno marmoriran papir. Napis vabilo je spleten iz vitic in se lepo vklopi v trto. Pravih odtenkov nikakor nisem uspela ujeti v objektiv :(. Ostalo je narejeno po istem postopku kot original.


V tistem obdobju je bil Tedi zaprt, tako da sem bila primorana številke narediti s pomočjo šablon. 60x je bilo potrebno zarezati v papir, da so vsa vabila dobila svoje številke. Za lažje lepljenje sem si v izrezek štance znamke naredila šablono in potem je šlo veliko hitreje, ker si "samo" namazal z lepilom in vstavil :).



V glavnem, z en kup prilagajanj, premikom datuma in lokacije, okleščenem seznamu povabljenih... je slavljencu končno uspelo speljati praznovanje. Projekt, ki mi je požrl kar nekaj živcev, ampak slavljenec je bil zadovoljen - to pa največ šteje :).

Izzivi:
Crafty sentiments -anything goes
TTCRD  -ang 
Cute card thursday #642-not squer

Zunaj ni čisto nič poletna noč, ampak se bo super spalo :). Nočko in hvala za vaš obisk. Predvsem pa ostanite zdravi!

Ne-Ja

9 komentarjev:

  1. Lepa voščilnica in še lepša vabila. Vem, koliko je dela s takimi projekti, a ko je delo opravljeno in naročnik zadovoljen, je ves trud poplačan.

    OdgovoriIzbriši
  2. Wonderful project, they look awesome..
    Thank you so much for joining in with us at 613 Avenue Create..hope you will play along again..

    Luv CHRISSYxx

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna voščilnica in čudovita vabila :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v moškem izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Beautiful card and invites love the use of a book page.Thank you for joining us at 613 Avenue Create
    Carol DT x

    OdgovoriIzbriši
  5. krasno ustvrjanje. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  6. Ti si pa res turbo pridna, prelepo si spet ustvarjala, hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Goga

    OdgovoriIzbriši
  7. Thank you for joining us at the Crafty Sentiments Designs DT Maria

    OdgovoriIzbriši
  8. Congratulations! You were selected as a TOP ROCKER for the week of July 12-18, 2020 at 613 Avenue Create! Thanks for your inspiring submission to our challenge. Please stop by our blog and grab your badge! The 613 Design Team.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).